fbpx
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án

Újra lesz Ninja Warrior és Dancing with the Stars, valamint TOTEM címmel újdonsággal is készül a TV2

Kiderült az is, hogy lesz Farm is, valamint megszerezték A remények földje című török sorozat folytatásának vetítési jogát.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

„Szeretném bejelenteni, hogy 2021-ben jön a Farm VIP 2. évada és két év kihagyás után a 3. szezonjával tér vissza a Ninja Warrior Hungary. Ezeken kívül még érkezik a TOTEM, amely monumentális kalandreality-ként a 2021-es őszi televíziós szezon egyik legnagyobb újdonsága lesz”

– jelentette ki Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a SorozatWikin vele megjelent, a 2020-at értékelő hosszú évértékelő interjúban.

Fischer szavaiból kiderült az is, hogy a nagyszabású műsorok sora ezzel még messze nem ért véget, mert érkezik például a Dancing with the Stars 2. évada is, és Fischer jelezte, hogy további bejelentésekkel is készülnek későbbiekben.

Marsi Anikó a TV2 Dancing with the Stars szereplőjeként
Marsi Anikó a TV2 Dancing with the Stars szereplőjeként
Fotó: Tv2 sajtószoba

Fischer Gábor elárulta, hogy megszerezték A Remények földje című török sorozat 3. évadát.

Fischer az interjúban elismerte, hogy a TV2 éves szinten egyelőre csak teljes napos adatok alapján vált egyelőre piacvezetővé, de jelezte: az a TV2 terve, hogy 2021 őszére főműsoridőben is kiemelkedően teljesítsen, azaz mindent meg akarnak tenni, hogy minden fontos célcsoportban megerősítsék a pozíciókat esténként is.

A programigazgató elmondta azt is, hogy Majka azért nem szerepelt mostanában olyan sokat a képernyőn, mert korábban jogos szakmai kritika érte a csatornát, hogy túl sokat volt képernyőn.

A TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorának műsorvezetője, Majka
Majka a TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorának műsorvezetőjeként. Fotó: TV2 sajtószoba

Az interjúban szó esett arról is, hogy az Exatlon Hungary-nak milyen nagy szerepe volt a TV2 jó szereplésében, és beszélt arról is, hogy a Bödörék című sorozat nem hozta a várt nézettséget, azért nem készült belőle több rész. A programigazgató elismerte, hogy a Mintaapák 2. évada „szolidabb” nézettséget hozott. Említést tett a színészek távozása körüli botrányokról is, amit azzal magyarázott, hogy megromlott velük a gyártócég kapcsolata.

Az interjúban az is szóba került, hogy bár az RTL Klub befejezi a Barátok közt című sorozatot, a Jóban rosszban a SuperTV2-n ezután is látható lesz.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója tavaly, a Big Picture tévés konferencián. Fotó: Media1

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!