fbpx
Fekete-Györfi Ágnes a Debrecen TV (DTV) stúdiójában köszönti a Napszemle című hírműsor nézőit 2021.03.19-én

Megint fideszes politikusokból állt a Debrecen TV teljes híradója

A debreceni, önkormányzati tulajdonú DTV csütörtöki híradójában, nyolc nyilatkozóból nyolc kormánypárti politikus volt.

Pontosan egy hónapja a Media1 is beszámolt róla, hogy a Debrecen TV (DTV) Napszemle című hírműsorában mennyire teljesülnek a médiatörvény kiegyensúlyozottságra vonatkozó követelmények. Ha valaki nem emlékezne: semennyire. Akkor a hírműsorban megszólaló 11 politikusból, 11 a Fidesz politikusa volt. Ebből talán még gondolhatná valaki: talán csak egyszeri botlás volt mindez.

Egy hónap elteltével a helyi Debreciner című lap ismét végigpörgette a debreceni önkormányzati televízió legutóbbi, április 22-i, csütörtöki híradóját, hogy megnézzék, hátha normalizálódott a helyzet.

Ezúttal nyolc politikus szerepelt a műsorban, és mind fideszes.

A híradó első anyagában – ami a terasznyitási lehetőségekre koncentrálva a koronavírus-járvány kapcsán adott összefoglalót – látható volt és megszólalt Papp László debreceni polgármester (Fidesz), illetve Gulyás Gergely miniszter (Fidesz). A másodikban (Újabb nemzetközi gazdasági elismerést kapott Debrecen) Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) és Barcsa Lajos alpolgármester (Fidesz) volt látható és hallható.

A harmadikban (A környezettudatosság jegyében újítaná meg a városvezetés a teljes Nagyerdei Kultúrparkot) ismét megszólalt Papp László polgármester (Fidesz), aki állatokat is etetett. A negyedikben (Darázsgarázzsal és faültetéssel ünnepelték a Föld napját Debrecenben) Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) került ismét mikrofonvégre, valamint Pósán László országgyűlési képviselő (Fidesz) és Balázs Ákos alpolgármester (Fidesz) is szerepelt. Az ötödikben (Egyre több gyermek születik, így nagy szükség van a bölcsődére Bocskaikertben) Tasó László országgyűlési képviselő (Fidesz) és Szőllős Sándor, Bocskaikert polgármestere (Fidesz) nyilatkozott.

A következő anyag arról szólt, hogy „tánccal igyekeztek boldogságot mutatni” a közlekedési vállalat dolgozói a Petőfi téren – egyedül ebben nem szerepelt politikus.

Tovább a Media1 többi hírére!

Borítókép: Fekete-Györfi Ágnes a Debrecen TV (DTV) stúdiójában köszönti a Napszemle című hírműsor nézőit 2021.03.19-én

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások