fbpx
Az RTL Klub Survivor című műsorának egy korábbi évadának forgatása, még Istenes Bence műsorvezetésével

Toborozza az RTL Klub az idei Survivor szereplőit

Az egzotikus szigeteki, eredetileg 2020 őszére tervezett túlélő reality műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból megismert Joe lesz.

Az RTL Klub megnyitotta a Survivor című műsorának idei évadába a toborzást. Ez azt jelenti, hogy az RTL és a Paprika Studios gyártócég úgy tervezi, hogy a reality, amelynek forgatását tavaly a koronavírus világjárvány miatti korlátozások miatt le kellett végül mondani, idén ősszel képernyőre tudja majd tűzni.

A vállalkozó szellemű versenyzők a műsor oldalán, a https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz címen tudnak jelentkezni a túlélőshowba.

A legjobbak egy meg nem nevezett egzotikus helyszínen mérik össze majd a kitartásukat, taktikai tudásukat, teherbíró képességüket a hazai hírességekkel.

A Survivor korábbi adásának egyik jelenete.
A Survivor korábbi adásának egyik jelenete. Fotó: RTL Klub sajtószoba

A Survivor fődíja 20 millió forint lesz. Azt írják, a műsorvezető, az ÉNBP-s Joe nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal.

ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője
ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország

A műsorba olyanok jelentkezését várják, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól, bármit túlélnek és le akarják győzni híres vetélytársaikat.

Borító: Az RTL Klub Survivor című műsorának egy korábbi évadának forgatása, még Istenes Bence műsorvezetésével. Fotó: RTL Magyarország sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások