fbpx
Az ÉVA Magazin 2021 márciusában megjelent lapszáma

Visszatért a járvány miatti pihenőről az ÉVA Magazin nyomtatott változata

A nyomtatott magazin megjelenését tavaly októberben állította le a Marquard Media Magyarország.

A Marquard Media Magyarország péntek este a Media1-hez eljuttatott közleményében közölte, hogy az olvasói és hirdetői igényekre válaszolva visszahozta a standokra az ÉVA magazint, amely a márciusi lapszámot követően idén még három alkalommal jelenik meg.

A legfrissebb, most megjelent ÉVA Magazinban Pásztor Anna vall a felnőtté válásról, Ajkai Mónika modellből lett coach a belső ragyogásról, Nyáry Krisztián író pedig az olvasás hatásairól. Az oldalakon többek között szó esik arról, hogyan formálódik a terhesség alatt az anyai agy, mi és miért zajlik le a serdülők elméjében, valamint a társkeresés evolúciójába betekintést nyernek az olvasók.

A szám 25 oldalas húsvéti melléklettel, recept- és dekorációs ötletekkel jelentkezik.

Az ÉVA Magazin 2021 március 12-én megjelent lapszámának egyik oldalpárja
Az ÉVA Magazin 2021 március 12-én megjelent lapszámának egyik oldalpárja

A Marquard Media Magyarország 2020 októberében arra hivatkozva jelentette be, hogy felfüggeszti az ÉVA magazin nyomtatott formájának gyártását, hogy a karanténhelyzetben az az evamagazin.hu oldalra kíván koncentrálni, de már ekkor jelezte, hogy nem tesz le arról sem, hogy a print magazint a megfelelő feltételek megvalósulása esetén újra nyomdába engedi majd.

Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország ügyvezető igazgatója a nyomtatott magazin mostani visszatérése kapcsán elmondta:

„Közel 200 oldalnyi prémium tartalom, ez várja az Éva magazin olvasóit. A Marquard Mediánál azt valljuk, hogy a tartalom minősége és relevanciája a lényeg, a csatorna a másodlagos. Folyamatosan fejlesztjük digitális platformjainkat, de a tradicionális értékekhez is hűek maradunk. Az ÉVA magazin indulása óta igazi különlegesség a magyar piacon, értékteremtő tartalma, hangvétele is egyedi – örülünk, hogy olvasóink és a hirdetők is így látják ezt, hiszen a tőlük érkező jóleső nyomásra hoztuk vissza a nyomtatott magazint. Büszkén és boldogan adjuk át a tavaszi számot az olvasóknak”.

Az ÉVA magazint 2007-ben alapította a Marquard.

További médiás hírek találhatók a Media1.hu-n! Feliratkozhat hírlevelünkre is, hogy ne maradjon le a történésekről.

Borító: Az ÉVA Magazin 2021 márciusában megjelent lapszáma
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások