fbpx
ÉVA Magazin

Szünetelteti az ÉVA Magazint a Marquard Media Magyarország

A nyomtatott lap leállítását a koronavírus okozta extrém körülményekkel és a digitális átállással magyarázza a médiavállalat, ahol újabb átszervezést is bejelentettek.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Marquard Media Magyarország csütörtökön közölte, hogy bár leállította az ÉVA Magazin nyomtatott kiadását, az ÉVA márkát tovább építi a www.evamagazin.hu weboldalon és az olyan márkakiterjesztésekkel mint az ÉVA Psziché Est vagy a Mesélj, Anyukám! podcast.

Változás lesz a kereskedelmi csapat vezetésében is: a cég jövőbeni együttműködéseiben a minél komplexebb megoldások és szolgáltatások irányába mozdul el, és minden csatornáját, termékét egy értékesítési csapat alá vonja. A csapat vezetésével Pastyik Renátát, eddigi portfólió- és Content Studio-igazgatót bízzák meg, aki az elmúlt években komoly tapasztalatot szerzett az ilyen irányú ügyfélkiszolgálásban és termékfejlesztésben. Kovács Anita, eddigi kereskedelmi igazgató külső tanácsadóként a cég közelében marad.

A vállalat egyébként idén nyáron már bezárni kényszerült az alig néhány éve indult APA Magazint és a még fiatalabb Gyereklélek című print kiadványát. Akkor azt közölték, hogy ezen megszűnő magazinok tartalmai az ÉVA Magazinban lesznek elérhetők.

A Marquard Most a koronavírus miatt megváltozó extrém körülményekkel indokolta a lépést, emellett Óhidi Zsuzsanna, a vállalat ügyvezetője arról beszélt, hogy a vállalat digitális transzformációt hajt végre.

Az Opten adatai szerint a Marquard Media 2019-ben 2,32 milliárd forint nettó árbevételt és 153 millió forint adózás előtti eredményt el. Előbbi 3,42, utóbbi 28,13 százalékos növekedés volt a megelőző, 2018-as pénzügyi év azonos mutatóihoz képest.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1-en! Érdemes követni Facebook-oldalunkat és RSS hírfolyamunkat, hogy mindig azonnal értesüljön legfrissebb híreinkről.

Borító: Az ÉVA Magazin egy korábbi borítójának részlete

Szóljon hozzá!