fbpx
Az Index és az Indamedia a Budasquare irodaházban található irodájának homlokzata

Véglegesítették az Index.hu főszerkesztőjét

Eltűnt Fekete-Szalóky Zoltán, a néhány hónapja megbízott új főszerkesztő titulusa mellől a megbízott szó és Ilku Miklós főszerkesztő-helyettest is véglegesítették.

Fekete-Szalóky Zoltán a továbbiakban főszerkesztőként, Ilku Miklós pedig főszerkesztő-helyettesként folytatja munkáját – erősítette meg a vezetői kinevezések véglegesítésére vonatkozó információt Starcz Ákos, az Index.hu Zrt. vezérigazgatója a kreativ.hu érdeklődésére.

A véglegesítésre március elsejétől került sor – derült ki szavaiból.

Fekete-Szaloky Zoltán az InfoRádióban 2010-ben
Fekete-Szaloky Zoltán az InfoRádióban 2010-ben. Fotó: Inforádió Facebook

Fekete-Szalóky Zoltánt és Ilku Milkóst tavaly azután kérték fel előbbi esetében tavaly decemberben főszerkesztőnek, utóbbi esetében főszerkesztő-helyettesnek (akkoriban még csak átmenetileg, tehát megbízottként), hogy az előző főszerkesztőt, Szombathy Pált néhány hónappal a tömeges távozások utáni kinevezése után elbocsátották főszerkesztői és vezérigazgatói állásából.

Fekete-Szalóky a főszerkesztői megbízása előtt, a tömeges távozások után főszerkesztő-helyettesként kezdett az Indexnél, azt megelőzően az Országút című irodalmi lapnál, az előtt pedig az InfoRádiónál dolgozott. Ilku Miklós a sport rovattól lépett feljebb, ahová azután került, hogy tavaly nyáron az Index sport rovata is felállt, Dull Szabolcs főszerkesztő menesztése után.

Az Indexnél azt követően került sor nagy mozgásokra, hogy a Mészáros Lőrinccel is üzletelő, vele közös vállalkozásokban érdekelt, és a TV2 Zrt. elnökeként, valamint a Pesti Tv társtulajdonosaként is ismert Vaszily Miklós kormányközeli médiavállalkozó fele részben az Index.hu Zrt. tulajdonosa lett.

További híreket olvashat a Media1.hu-n!

Borító: Az Index.hu Zrt. épülete. Fotó: Ladányi András / Media1.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások