fbpx
Fiala János műsorvezető

Bejelentették, hol folytatja Fiala János az ATV után a műsorát

Az ATV Csoporttól történő távozása ellenére folytatja Fiala János a Keljfel Jancsi! című műsort, méghozzá már holnaptól. Pár perce jelentették be, hogy a műsorvezető a 168 Óra online-nál folytatja.

Mégsem szűnik meg, hanem a 168ora.hu-ra és kapcsolódó közösségi médiás felületekre költözik Fiala János műsora, a Keljfel Jancsi! – ezt a Milkovics Pál érdekeltségében lévő lap tudatta a Media1.hu-hoz is eljuttatott kedd reggeli közleményében.

A Keljfel Jancsi! egy 20 éves betelefonálós reggeli műsor. A múlt héten derült ki, hogy több hete tartó személyi ellentétek miatt azonban Fiala János távozik az ATV Csoporttól és a Spirit FM-től. A Spirit FM-nél közel egy évet töltött, előbbinél, az ATV-nél pedig 2013 óta volt műsora.

A 168 Óra azt ígéri, hogy Fiala műsora az új felületen is a régi marad, viszont a Facebook élőnek (Facebook Live) köszönhetően Fiala a kommentekre is reagálni tud, tehát nő az interaktivitás.

A műsorvezető egy nap szünetet sem tart, december 23-án, azaz már holnap, szerdán reggel 6:30-tól élőben jelentkezik majd a 168 Óra felületein: látható lesz a 168 óra Facebookján, Instagramján és weboldalán, valamint a YouTube csatornáján is.

„János olyan személyiség, akire – ha szereti az ember, ha nem – oda kell figyelni. Azt, gondolom, hogy izgalmas tartalom előállításához izgalmas személyiségekre van szükség, még akkor is, ha ez olykor konfliktusokkal jár. A megújuló 168 Óránál már hónapok óta fejlesztettük a jövő évben induló audiovizuális tartalmainkat, amikor hallottuk, hogy Fiala elérhető. Részünkről nem volt kérdés, hogy próbáljunk meg együtt dolgozni”

– mondta el Milkovics Pál, a 168 óra tulajdonosa.

Milkovics Pál, a Pesti Hírlap tulajdonosa kezében tartja a lap 0. számát
Milkovics Pál, a Pesti Hírlap tulajdonosa kezében tartja a lap 0. számát

A folytatással kapcsolatban Fiala János megjegyezte:

„Az ember egyik nap bejelenti, hogy elmegy, és a másik nap befut egy telefon. Elmondtam Pálnak, hogy hány olyan ember van, aki szerintem nálam alkalmasabb, majd elmeséltem mindazt, ami velem kapcsolatban negatív, és kiderült, hogy ezekkel együtt is velem szeretne dolgozni. Ezen csak csodálkozni tudtam. Egyszerre van bennem őszinte öröm és kétségbeesés, de összességében ez egy nagyon nagy lehetőség, igyekszem a szerencsémet nem elveszteni!”

A Fialát felvevő Milkovics Pál idén vásárolta meg a 168 Óra című lapot Köves Slomóéktól, illetve lett a kiadó vezetője. Milkovics az alapító-tulajdonosa ezenkívül a Pesti Hírlapnak, és mint arról elsőként a Media1 beszámolt múlt héten, Milkovicsék a Central Médiacsoport által majdnem bezárt ELLE Magyarország című lapot is átveszik 2021 januárjától az ELLE francia licenctulajdonosával kötött egyezségnek köszönhetően. Milkovics a Central Médiacsoport több olyan munkatársát is átveszi, akik a Central által bezárni tervezett ELLE Magyarország című divatlap stábjának voltak a tagjai.

További hírek találhatók a Media1-en! Kövesse híreinket RSS-csatornánkon, iratkozzon fel hírlevelünkre és kövesse Facebook-oldalunkat!

Borító: Fiala János, a 168ora.hu munkatársaként
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások