fbpx
Fiala János, az ATV és a Spirit FM volt műsorvezetője

Megszólalt az ATV-től távozó Fiala János

Azt mondta, panaszkodtak rá a vendégei, amiért nem úgy beszélget velük, ahogy az ATV műsoraiban szoktak.

Mint arról a Media1 az ATV közleménye nyomán már beszámolt, távozik Fiala János, az ATV és a Spirit FM műsorvezetője, az indoklás szerint több hete tartó személyi konfltikusok miatt. Előbbinél, az ATV-nél Fiala 2013 óta dolgozott, utóbbinál, azaz a rádiónál nagyjából egy éve kezdett.

Fiala most a Telexnek beszélt távozása körülményeiről: azt mondta, amikor rábízták a Civil a pályán című műsort, annyi elvárás volt felé, hogy hozzon nézőket, így ugyanúgy vezette, mint a rádiós műsorát, és a vendégekkel is hasonló módon beszélgetett.

„Nem úgy beszélgettem velük, mint ahogy az ATV többi műsoraiban. Ezt előbb-utóbb egyre többen felpanaszolták. (…) Hogy az ő komfortfokozatukat ilyen mértékben kezdem ki, nem gondoltam, hogy nekem ezzel törődnöm kell. És hát sok lúd disznót győzött”

– mondta. Hozzátette, úgy érzi, nincs mit megbánnia, és az ATV ellen sincs egy rossz szava sem.

„Egy kritikai éllel vezettem a műsort, ami egy idő után túllépett egy bizonyos határt. (…) De én nem gondoltam, hogy kedves kell, hogy legyek, az legyen a stewardess.”

Kért egy cserelehetőséget, esetleg egy saját műsort, amire nem volt lehetőség. Azt mondta, hogy ezzel a redukált bizalommal már nem tudott visszamenni a rádióhoz, mert nem tud olyan körülmények között dolgozni, hogy nem tudja, mikor inog meg a belé vetett bizalom.

Fiala János azt mondta, egyelőre nem tudja, merre folytatja karrierjét.

„Meglátjuk, mit dob majd a gép, Sipos után szabadon.”

A Civil a pályán műsort szombaton már más vezeti, a Keljfel Jancsi! pedig december 22-ig lesz hallható és látható a Spirit Fm-en és az ATV Spiriten.

Épp ma derült ki az is, hogy Arató András, a Klubrádió elnöke válaszút elé állította Lampé Ágnest, a Klubrádió műsorvezetőjét, aki az ATV-nél is dolgozik: ha nem mond fel az ATV-nél tőle válik meg a Klubrádió. Mivel Lampé nem mondott fel az ATV-nél, ahol tévéműsorokban vett részt, a rádiótól mennie kellett. Erről részletesen itt írtunk.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Kövesse a híreket RSS segítségével, Facebookon vagy hírlevéllel!

Borító: Fiala János, az ATV és a Spirit FM volt műsorvezetője
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások