fbpx
A TV2 Mintaapák című sorozata

Eldőlt, rendel-e a TV2 folytatást a Mintaapák című sorozatból

Ez az a napi sorozat, amelynek második évada előtt egymás után távoztak a stábtagok, köztük főszereplők: volt, aki maga döntött így, mást pedig küldtek.

Meghozta döntését a TV2 Média Csoport, hogy rendel-e a folytatást, azaz 3. évadot a Mintaapák című sorozatából – írja a SorozatWiki.

Az oldal úgy tudja, hogy a folytatás mellett döntött a vállalat. Az információt a TV2 sajtóosztálya is megerősítette érdeklődésükre.

A Mintaapák című sorozat tavaly ősszel mutatkozott be a csatornán, ami azért is volt jelentős mozzanat, mivel a TV2 15 év után indított új napi sorozatot. Eleinte az új tévészéria kedvezőtlen nézettségi mutatókat produkált, de aztán változott a helyzet, és idén tavasszal már kifejezetten jó nézettséget szállított a csatornának.

A koronavírus miatt azonban márciusban le kellett állni először a forgatásokkal, majd április elején a tervezettnél hamarabb le kellett állítani a vetítést is.

Májusban és júniusban arról érkeztek a hírek, hogy egymás után távoztak a különböző szereplők, köztük főszereplők és a sorozat showrunnere is csak rövid ideig töltött be a pozíciót. Volt, akit küldtek, volt, aki pedig maga döntött a távozás mellett. Augusztusban azonban a 2. évaddal, egy jelentős részben kicserélődött stábbal folytatódott a széria, ami azóta is képernyőn van a TV2-n hétköznaponként.

TV2 Mintaapák, jelenet
Egy jelenet a TV2 Mintaapák című sorozatából

A SorozatWiki szerint a produkció az ősz első felében gyenge nézettséget hozott, az elmúlt egy hónapban azonban már javítani tudott, és közepes eredményeket ért el. A mostani évad epizódjai karácsonyig fognak kifutni.

A TV2 sajtóosztálya azt közölte az oldallal, hogy tavasszal kezdik el forgatni az új, harmadik évadot.

További médiával kapcsolatos híreket talál a Media1-en, ahol arról is olvashat, hogy kijött a TV2 egy másik sorozata, a csatorna által „magyar Dallasként” emlegetett Doktor Balaton első előzetese.

Kijött a „magyar Dallas”, a Doktor Balaton első előzetese | Media1

Az új magyar fejlesztésű napi sorozat hamarosan debütál a TV2 képernyőjén. Most mutatták meg az első előzetesét.

RSS segítségével itt követhet bennünket. Feliratkozhat hírlevelünkre és ott vagyunk a Facebookon is.

Borító: Mintaapák / TV2-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások