fbpx
Femcafe.hu

Volt közmédiás műsorvezető lett a Femcafe.hu főszerkesztője

Kraszkó Zita alapvetően a televíziózás felől érkezik, de dolgozott rendezőként és íróként is.

Új főszerkesztő, Kraszkó Zita lett a Femcafe.hu főszerkesztője. Az új főszerkesztő Sajószegi Veronikát váltotta a női internetes lap élén – írja a kreativ.hu.

Kraszkó Zita nevéhez olyan produkciók műsorvezetői munkái fűződnek mint a köztévés Balatoni Nyár, a Magyarország szeretlek, a Magyarország szépe választás, vagy az Oscar- díj átadásának közvetítései.

Improvizációs színházi múltja is sok évre tekint vissza, hisz a Los Angeles-i The Groundlings színházban tanult drámatechnikát, történetírást és dramaturgiát, amelyeket itthon televíziós sorozatok rendezőjeként kamatoztatott, 2014-ben pedig megalapította Hepp! nevű tréningcégét, amely beszédtechnikai és prezentációs tréningekkel és brandépítéssel foglalkozik.

Kraszkó Zita, a Femcafe.hu új főszerkesztője
Kraszkó Zita, a Femcafe.hu új főszerkesztője.

Az új főszerkesztő terveiről szólva azt mondta, szeretnének a női közönségüknek egy olyan platformot biztosítani, ahol őszinte, ugyanakkor könnyed és szellemes tartalmakkal színesítik a hétköznapokat, mindezt megfűszerezve a legújabb trendek és egyre több közéleti vagy kulturális témák nyomon követésével. Tervezik videoblogok és podcastok indítását, valamint nagy nevek bevonását is.

Megmarad az Inspiráló Nők díjátadó gála is. A kezdeményezés során, televíziós közvetítés mellett, olyan egyéniségeket díjaznak, akik a reflektorfényben még kevésbé tudtak megmutatkozni, ugyanakkor komoly értékeket képviselnek a női társadalomban és példaértékűen egyensúlyoznak a női szerepek között. A cél ezzel a hétköznapi hősnők bemutatása.

Idézi a Kreatív Sudár-Horváth Líviát, a Femcafe.hu ügyvezetőjét is, aki azt mondta, az új főszerkesztő érkezésével az egyéniségek kreatívabb kibontakoztatásával, a személyesebb hangvétel felé szeretnék venni az irányt sokkal erősebb social media jelenléttel.

„Hisszük, hogy Zita korábbi nagyon erős kommunikációs és közéleti múltjának tapasztalataival, az olvasóink még közelebb érezhetik majd magukat brandünkhöz. Kapcsolatköre és kiemelt vezetői, szakmai tudása által pedig a csapatunk újult erővel tudja jelenlétét tovább erősíteni az online női piacon” – mondta az ügyvezető.

Kraszkó Zita azt ígérte, hogy a lap rovatstruktúrájában, szerkesztőségi  csapatában nem lesz változás.

A Femcafe.hu kiadója a Netrise Kft., melynek az Opten céginformációs rendszer szerint 100%-os tulajdonosa az a Bessenyei István, akinek a neve a kormánypártok által kedvelt Valton Security őrző-védő cég egyik tulajdonosaként, illetve Sarka Kata férjeként is szerepelt a sajtóban. A Netrise Kft. nyilvános pénzügyi beszámolója szerint 2019-ben 1,7 milliárd forint nettó árbevételt és 979 millió forint adózás előtti eredményt ért el.

Az új főszerkesztő az általa szerkesztett Femcafe.hu-n interjúval mutatkozott be.

További hírek találhatók a Media1-en! Ha feliratkozna a Media1 hírlevelére hírlevelére, itt teheti meg. Facebookon és RSS segítségével is követhet bennünket.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások