fbpx

Bulvárportált vásárolt Rogán Antal felesége és Sarka Kata tavaly létrehozott cége

A Rogán Cecília többségi tulajdonában lévő cég Kasza Tibortól vette meg a TWN.hu bulvároldalt.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Rogán-Gaál Cecília (Rogán Antal fideszes képviselő felesége) és Sarka Kata közös tulajdonában lévő Top News Hungary Kft. megvásárolta a TWN.hu bulvár híroldalt, vette észre a site impresszumában a Népszava.

Az impresszumban korábban még a Top World News nevű oldal kiadójaként a Kasza Tibor televíziós műsorvezető érdekeltségében lévő TWN Press Média Kft. szerepelt.

A Népszava megemlítette: Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata tavaly decemberi bejegyzéssel alapította a Top News Hungary Kft.-t. A cég tevékenységi körébe többek között a napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység tartozik.

A cég vezetője Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé.hu ügyvezető igazgatója. Ez utóbbi portált működtető Netrise Hungary Kft. tulajdonosa a cégjegyzékben szereplő adatok szerint az a Bessenyei István, aki a kormánypártok által kedvelt Valton Security kisebbségi tulajdonosa, illetve sajtóhírek – például az Átlátszó – szerint Sarka Kata férje is.

A Top News Hungary Kft.-ben a többségi tulajdonos Rogán-Gaál. Ez egyébként Rogán Antal feleségének és Sarkának már a második közös médiával foglalkozó cége. Rogán-Gaál először 2016-ban, a Magyarország szépe szépségverseny zsűrijében jelent meg a nyilvánosság előtt a Nakama & Partners ügyvezető igazgatójaként. A cégjegyzékből kiderül, Sarka ebben a cégben is partnere.

Szóljon hozzá!