fbpx
A mi kis falunk 5. évad

Hosszabb szünetre vonul A mi kis falunk

Az Apatigris érkezése miatt küldi hosszabb szünetre a népszerű falusi sorozatot az RTL Klub.

A mi kis falunk az október 17-i, jövő szombati 5. epizódja után hosszabb szünetre vonul – írja a SorozatWiki az RTL Magyarország által a sajtó részére kiadott hivatalos tévéműsor alapján.

A sorozat egy átmeneti időre történő elbúcsúzására számítani lehetett már, hiszen mi is beszámoltunk arról, amikor szeptember végén az RTL Klub bejelentette, hogy október 17-től szombat esténként az Apatigris című sorozatot fogja vetíteni.

A műsorújság szerint azonban október 17-én még képernyőn lesz A mi kis falunk is: a műsorújság szerint 20 órakor kezdődik a falusi széria 5. epizódja, majd 21 órakor érkezik Scherer Péter, Rujder Vivien, Schmidt Sára, Michl Juli  és több más ismert színész főszereplésével az új sorozat, amit tavasszal az RTL Most+ nézői láthattak már. A 43. héten, október 24-én viszont már egy órával előbb, 20 órakor, A mi kis falunk addigi kezdési időpontjában láthatják az RTL Klub nézői az új szériát.

Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete 101.2020
Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete 101.2020

A mi kis falunk aktuális évadából egyébként hasonló módon tavaly és tavaly előtt is csak 5-5 epizódot sugároztak ősszel, majd az évad hátralévő részeit a következő év első felében vetítették. Épp ezért ezúttal is arra lehet számítani, hogy az RTL Klub jövő év elején fogja folytatni a sorozatát.

Az RTL Klub A mi kis falunk c. sorozatának 5. évadának egyik jelenete
Az RTL Klub A mi kis falunk c. sorozatának 5. évadának egyik jelenete
Fotó: RTL sajtószoba

A tévésorozatokkal foglalkozó oldal egyébként arról is ír, hogy A mi kis falunk egyes jeleneteit idén nemrég elkezdték stúdiódíszletek felvenni, holott korábban az Esztergomhoz közeli Pilisszentlélek volt a forgatási helyszín. Ezt Kapitány Iván, a produkció rendezője azzal indokolta, hogy a koronavírus miatt késve tudták elkezdeni a forgatásokat, így pedig jól jön, hogy a műteremben való munka gyorsabb, mint a valódi épületekben.

Az RTL Magyarországgal összefüggő másik friss tévés hír, hogy új részeket forgatnak a Győzike Showból, illetve kiderült az is, hogy Gáspár Győző lesz az idén képernyőre kerülő Való Világ 10 című reality élő háttérműsorának műsorvezetője.

További hírek találhatók a Media1-en! Facebook-oldalunk itt, RSS-csatornánk itt található.

Borító: A mi kis falunk 5. évadának egyik jelenete. Fotó: RTL Klub / sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások