fbpx
Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorának utolsó adása közben. Fotó: Facebook Live

A hír igaz: Bochkor Gábor reggeli műsort kap a kormányközeli Retro Rádiónál

Korábban az egyik bulvárlap már azt is híresztelte, hogy a Sláger FM-hez igazol, de a mostani információt a Media1 forrásai is megerősítették.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Másfél évvel azután, hogy a Médiatanács elnémíttatta Magyarország 4. legnépszerűbb rádióját, a Music FM-et és azzal együtt az 56 éves Bochkor Gábor reggeli műsora, az Önindító is kényszerűen véget ért, a népszerű műsorvezető nagy visszatérésre készül. Bochkor az erről elsőként beszámoló Blikk szerint pár hét múlva a Retro Rádió reggeli adásában lesz újra hallható, de nem egyedül, partnere ugyanis egy másik régi motoros, Lovász László (43) lesz.

Bochkor sokáig egyeztetett a fideszes médiaholdinghoz (KESMA) tartozó Retro Rádióval, míg végül megegyezésre jutottak. A Media1 már tavaly nyáron is arról írt, hogy Bochkor tárgyalt a kormányközeli rádióval a folytatásról. Később az egyik bulvárlap, a Retro Rádióval azonos cégcsoportba tartozó Bors azt állította, hogy a Sláger FM-mel tárgyal Bochkor, pedig korábban a Sláger FM tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy nem akar közösen dolgozni Bochkorral, mert „az visszalépés lenne” a Sláger szempontjából.

A Media1 a mai Blikk-cikk nyomán kereste a műsorvezetőt, de nem vette fel a telefonját, azonban portálunk más, biztos forrásból, Bochkor környezetéből megtudta, hogy az információ igaz, vagyis a rádiós valóban a Retro Rádióhoz igazol.

Retro Rádió
Retro Rádió

Bochkorra sok elfoglaltság vár a következő időszakban, hiszen a Media1 nemrég beszámolt arról is, hogy Bochkor Gábor az ATV-nél lévő #bochkor című műsorából az ősszel hamarosan új évad jelentkezik, vagyis a műsorvezető a tévézést sem hagyja abba.

Bochkor Gábor, #bochkor
Bochkor Gábor a #bochkor című műsorában az ATV-n

Bochkor egyébként mostantól reggelente akár össze is futhat majd az örök rivális Sebestyén Balázzsal, hiszen a Rádió 1, a Best FM és a Retro Rádió ugyanabban a budapesti épületben működik, lévén, hogy ezek gyártócége azonos. Igaz, a Retro Rádió a fideszes médiaholdinghoz, míg a Rádió 1 Mészáros Lőrinc-közeli érdekeltségbe tartozik.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító:  Bochkor Gábor Music FM Önindító c. műsorának utolsó adásában tavaly.
Szóljon hozzá!