fbpx
Pesti TV

Új részletek derültek ki az induló kormányközeli Pesti TV-ről

Például az, bekerül-e az alapcsomagba a szolgáltatóknál.

Az alapcsomagban, illetve szabadon fogható (free-to-air/FTA) csatornaként lesz látható az ősztől a Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz, Orbán Viktor miniszterelnök közeli barátjához is köthető, Vaszily Miklós-féle Pesti TV – derül ki a tévécsatorna nemrég indult Instagram-oldaláról.

Azt írják, hogy a csatorna a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz, sőt akár egy olcsó, digitális jelek vételére alkalmas antennával is fogható lesz. Ebből arra lehet következtetni, hogy az állami műsorszóró vállalat, az Antenna Hungária is terjeszteni fogja, a MinDig TV szolgáltatás keretében.

A Pesti TV műsorait az interneten is vissza lehet majd nézni. Már látszik is a kezdőcsapatról pár fénykép az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megnéztük az új stúdiót! #pestitv #hamarosan #astáb #ősszelindulunk

PestiTV (@pesti_tv) által megosztott bejegyzés,

„Liberálisokat” akarnak lelepezni

Hogy milyen lesz az új csatorna politikailag, azt jól mutatja, a csatornát a #pestitv hashtag mellett az Orbán Viktor miniszterelnök által használt #hajrámagyarország címkével népszerűsítik az Instán. A politikai irányultságuk persze már abból is kiderült, amikor a héten közzétett promóvideókban az egyik munkatársuk, Vincze Emília arról beszélt, hogy a liberálisokat akarják majd leleplezni, meg hogy az egyetemeken baloldali terror van, kötelező a hallgatók számára az ellenzéki gondolatok mantrázása.

A Media1 korábban úgy értesült, hogy a Pesti TV elindítását részben az is váltotta ki, hogy főleg azon városok vezetőit akarják bírálni a csatornán, ahol ellenzéki győzelem született a tavalyi önkormányzati választásokon. A Pesti TV-n várhatóan sokszor láthatnak majd a nézők Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert ekéző riportokat. Ebben persze nem sokban különbözik majd a Pesti TV a szaktársától, a HírTV-től.

Versenytársat kap a HírTV

A Pesti TV egyes műsorait egyébként a korábban a HírTV-n rendszeresen szereplő, a PestiSrácok című kormányközeli revolvermédium, Magyarország második legtöbb sajtópert elvesztő médiumának stábja készíti majd.

A HírTV-nél hátba szúrásként értékelték az új csatorna létrejöttét, de Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője és a Pesti Tv munkatársa szerint alaptalanul. A HírTV-nél amúgy valószínűleg attól tartanak, hogy nézőtáborukból elvihet nézőket az új csatorna, szétforgácsolva ezzel a kormánypárti tartalom iránt fogékony nézőtábort.

Huth Gergely, a PestiSrcáok főszerkesztője nyilatkozik a pedofil videó miatti letitásról a HírTV-nek 2020. február 14-én
Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője nyilatkozik a pedofil videó miatti letiltásról a HírTV-nek 2020. február 14-én.

Az új tévécsatorna elindítása azért is tűnik kissé furcsának, hiszen tavaly a fideszes médiaholding összeolvasztotta a HírTV-t és az Echo TV-t, ami akkor arra utalt, hogy a Fideszben úgy érzik, nem érdemes két hasonló csatornát fenntartani, most mégis  ezzel ellentétes folyamatot láthatunk.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-hírfolyamunk itt található, napi hírlevelünkre itt lehet feliratkozni. Érdemes követni bennünket a Facebookon is, hiszen időnként exkluzív, csak ott elérhető tartalmakat is közzéteszünk. Ön is hozzájárulhat a Media1 működési költségeihez tetszőleges összeggel, amit itt tud megtenni a legegyszerűbben.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások