fbpx
Pesti TV

Szivárványos zászló, fiatalosch hangulat: ilyen lesz a PestiSrácok saját TV-csatornája

Beszédes videókon mutatkozik be az új kormányközeli tévécsatorna, a Pesti TV.

A PestiSrácok oldalára kerültek fel teaser-videók a hamarosan induló Pesti TV műsorairól, illetve műsorvezetőiről.

Vincze Emília bemutatkozó videójában arról beszél, hogy az „egyetemen kötelező a balliberális eszméket mantrázni a hallgatóknak”, ezzel szemben szerettek volna valami mást mutatni, így született meg blogja. A Pesti TV-n is igyekszik majd leleplezni a liberálisokat.

Ennek a zenés klipnek az értelme, illetve üzenete nehezen dekódolható, de ha szívesen megpróbálkozna vele, íme:

Korábban Vaszily Miklós, a Pesti TV társtulajdonosa, egyben a TV2 Zrt. elnöke, és az Index hirdetési felületeit értékesítő Indamedia Zrt. 50 százalékos tulajdonosa a Media1-nek arról beszélt, hogy az új csatorna várhatóan szeptemberben indul el.

Vaszily elmondta: Huth Gergelyék (a PestiSrácok főszerkesztőjének) cége lesz a Pesti TV médiaszolgáltatójának tartalombeszállítója az induláskor. Vaszily Miklóst korábban megkérdeztük arról is, hogy a Pesti TV médiaszolgáltatója, a Progress Média Hungary Kft. miért a TV2 Zrt. Róna utcai székházába van bejegyezve, mire Vaszily azt mondta, ez csak azért alakult így, mivel neki az irodája ott van, és „így volt praktikus”, majd kijelentette, hogy az új tévécsatornának a TV2-höz egyébként semmi köze, az attól független lesz.

„A PestiSrácok hátba szúrta a HírTV-t”

– szó szerint ezeket a szavakat használta a Media1-nek egy nyilatkozó HírTV-s forrás annak kapcsán, hogy legalább 10-12 főt, vagyis a Hír Televízió egyik legismertebb műsora, az Informátor teljes csapata mellett a fideszes médiagólem hírcsatornájánál dolgozó más szerkesztőket és műsorvezetőket is megkeresett a PestiSrácok vezetősége annak érdekében, hogy igazoljanak át hozzájuk, a Pesti TV-hez. A PestiSrácok főszerkesztője, Huth Gergely azonban tagadta, hogy hátba szúrták a HírTv-t, állítása szerint a magas fizetésre vonatkozó ajánlat sem igaz, sőt az sem, hogy ők bárkinek is ajánlatot tettek, mert az Informátor stábja maga kereste meg a Pestisrácokat az induló Pesti TV kapcsán.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-csatornánk itt található.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások