fbpx

Nem rúgták ki Bodolai Lászlót, az Index.hu elnökét a Tilos Rádiótól, műsora saját kérésére szünetel

A Válasz Online pontosította az elbocsátással kapcsolatos hétfő reggeli írását. Azt is írják, hogy volt válaszonline-os munkatársukról előbb terjedt el, hogy főszerkesztő lehet az Indexnél, mint hogy a Dull Szabolcs elbocsátásáról szóló hírt olvasták.

Részletes cikket közölt ma a Válasz Online az Index körüli helyzet kapcsán.

A cikkben két érdekesebb, a sajtóban még nem közölt állítás is megjelent.

A Sztankóczy-pletyka

Az egyik, hogy a Válasz Online-tól az Index.hu igazgatóságába átigazoló Sztankóczy Andrásl már a Dull Szabolcs leváltásáról szóló hivatalos hír előtt az a pletyka terjedt, hogy ő lesz az Index főszerkesztője.

Erre rá is kérdezett a Válasz Online szerkesztősége a nagyjából Dull elbocsátásával azonos időpontban zajló szerkesztőségi értekezleten, melyen megjelent Sztankóczy is, de ő csak annyit ismert el, hogy felkérték, hogy tagja legyen az Index.hu igazgatóságának, míg a főszerkesztői felkéréssel kapcsolatban nem tagadott, de nem is erősítette meg.

Nem sokkal később távozott is a válaszosokkal folytatott találkozóról és ezzel a szerkesztőségtől.

Bodolai László és a Tilos Rádió

A Válasz Online írásának másik állítása az, hogy Bodolai László már nem tagja a Nemzeti Választási Bizottságnak, ahová az LMP delegálta korábban, valamint elbocsátották a Tilos Rádiótól, ahol eddig műsora volt.

A lap azonban időközben kénytelen volt pontosítani – kiderült ugyanis, hogy nem rúgták ki Bodolait. A hvg.hu szerint Bodolai maga volt, aki felfüggesztette műsorát.

A Tilos Rádió kuratóriuma jelezte a Válasz Online-nak, hogy az Index-botrány hatására megbeszélték Bodolaival, hogy jobb, ha egy ideig szünetelteti a műsorait a rádión, de nem foglaltak állást ellene és továbbra is a Tilos Rádió tagja marad.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS-csatornánkra ITT lehet feliratkozni, napi hírlevelünkre ITT. Facebook-oldalunk ITT található. A Media1 fenntartásához ITT járulhat hozzá tetszőleges összeggel.

Borító: Szombathy Pál, az Index.hu Zrt. múlt héten kinevezett vezérigazgatója (balra), Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke és Sztankóczy András a múlt heti állománygyűlésről kiszivárgott fotón
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások