Nem rúgták ki Bodolai Lászlót, az Index.hu elnökét a Tilos Rádiótól, műsora saját kérésére szünetel

A Válasz Online pontosította az elbocsátással kapcsolatos hétfő reggeli írását. Azt is írják, hogy volt válaszonline-os munkatársukról előbb terjedt el, hogy főszerkesztő lehet az Indexnél, mint hogy a Dull Szabolcs elbocsátásáról szóló hírt olvasták.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Részletes cikket közölt ma a Válasz Online az Index körüli helyzet kapcsán.

A cikkben két érdekesebb, a sajtóban még nem közölt állítás is megjelent.

A Sztankóczy-pletyka

Az egyik, hogy a Válasz Online-tól az Index.hu igazgatóságába átigazoló Sztankóczy Andrásl már a Dull Szabolcs leváltásáról szóló hivatalos hír előtt az a pletyka terjedt, hogy ő lesz az Index főszerkesztője.

Erre rá is kérdezett a Válasz Online szerkesztősége a nagyjából Dull elbocsátásával azonos időpontban zajló szerkesztőségi értekezleten, melyen megjelent Sztankóczy is, de ő csak annyit ismert el, hogy felkérték, hogy tagja legyen az Index.hu igazgatóságának, míg a főszerkesztői felkéréssel kapcsolatban nem tagadott, de nem is erősítette meg.

Nem sokkal később távozott is a válaszosokkal folytatott találkozóról és ezzel a szerkesztőségtől.

Bodolai László és a Tilos Rádió

A Válasz Online írásának másik állítása az, hogy Bodolai László már nem tagja a Nemzeti Választási Bizottságnak, ahová az LMP delegálta korábban, valamint elbocsátották a Tilos Rádiótól, ahol eddig műsora volt.

A lap azonban időközben kénytelen volt pontosítani – kiderült ugyanis, hogy nem rúgták ki Bodolait. A hvg.hu szerint Bodolai maga volt, aki felfüggesztette műsorát.

A Tilos Rádió kuratóriuma jelezte a Válasz Online-nak, hogy az Index-botrány hatására megbeszélték Bodolaival, hogy jobb, ha egy ideig szünetelteti a műsorait a rádión, de nem foglaltak állást ellene és továbbra is a Tilos Rádió tagja marad.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS-csatornánkra ITT lehet feliratkozni, napi hírlevelünkre ITT. Facebook-oldalunk ITT található. A Media1 fenntartásához ITT járulhat hozzá tetszőleges összeggel.

Borító: Szombathy Pál, az Index.hu Zrt. múlt héten kinevezett vezérigazgatója (balra), Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke és Sztankóczy András a múlt heti állománygyűlésről kiszivárgott fotón
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!