Válasz Online

Közleményt adott ki a Válasz Online Sztankóczy András távozása kapcsán

Azt írják, maguk is csak nemrég értesültek arról, hogy munkatársuk az Index.hu igazgatóságának lesz a tagja, de a lapjuk működését a távozás nem érinti.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nem sokkal ezelőtt az Index.hu Zrt. igazgatósága bejelentette, hogy elbocsátják Dull Szabolcsot, az Index főszerkesztőjét, illetve új tagok érkeztek az Index.hu Zrt. igazgatóságába.  Az egyik érkező Sztankóczy András, a Válasz Online munkatársa.

A Válasz Online szerkesztősége ennek kapcsán adott ki közleményt az imént, melyben azt írják, hogy a Válasz Online szerkesztőségének tagjai is csak néhány órával ezelőtt értesültek arról, hogy Sztankóczy András kolléga távozik tőlük és az Index.hu Zrt. igazgatóságának tagja lesz.

A Válasz Online jelezte: Sztankóczy döntését tiszteletben tartják, lépése azonban a Válasz Online életét és jövőjét semmilyen módon nem befolyásolja.

„Csapatunk – előfizetőinknek köszönhetően – továbbra is saját útját járja: propaganda- és bulvármentes lapot készítünk” – áll a közleményben, melyet Ablonczy Bálint, Borbás Barna, Bódis András, Élő Anita, Laky Zoltán, Stumpf András, Vörös Szabolcs jegyez.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!