fbpx
Hajdú Péter, az ATV Frizbi című műsorában korábban

Hajdú Péter Mészáros Lőrincné életmódcsatornáinak vezérigazgatója lett

Az MTI-n keresztül jelentették be, hogy az ATV egykori műsorvezetőjét kérték fel a Media Vivantis Zrt., a Life és az Ozone nevű tematikus tévécsatornákat működtető cég vezérigazgatói posztjára, ő pedig elfogadta.

Hajdú Péter veszi át a tartalmában és arculatában is megújult, Life TV-t és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói teendőit május 11-étől – közölte a tévés cég az MTI-vel.

A Media Vivantis közleményében azt írta:

„a tapasztalt televíziós szakember új lendületet adhat a két közkedvelt csatornának”.

A cég megköszönte a Life TV-t és Ozone TV-t eddig irányító Ruff Zoltán munkáját, és sok sikert kívánt neki a jövőben.

„Célunk továbbra is az, hogy magas szakmai színvonalú műsorokkal szolgáljuk a nézőket” – írták a közleményben.

Az MTI közleménye arra már nem tér ki, de az Ozone és a Life TV-ket működtető Media Vivantis Zrt. Mészárosné Kelemen Beatrix Csilláé, aki Orbán Viktor miniszterelnök barátjának, Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdosnak a felesége.

Life TV, Ozone TV
Fotó: Ladányi András, Media1

A csatornák megújulását korábban maga Mészárosné jelentette be tavaly.

Hajdú Péter, az ATV egykori műsorvezetője, mostanában az Indirekt.hu nevű bulvárportál tulajdonosaként került be híreinkbe, amikor bejelentették, hogy a weboldal hirdetési felületeit az egyébként Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő Atmedia kezdi el értékesíteni.

Hajdú Péter két év után tér vissza a tévézés világába

Hajdú Péter és az ATV 2018. április 10-én, vagyis nagyjából két éve szakította meg együttműködését.

Hajdú a Frizbi műsorvetője és producere volt, valamint akkoriban cége gyártotta a #bochkor és a Heti Napló című műsorokat. Hajdú és az ATV szakítására azután került sor, hogy Hajdú az ATV vezetőségének vétójogát figyelmen kívül hagyva a 2018-as országgyűlési választásokat megelőző utolsó Frizbibe interjúalanynak hívta be Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt annak ellenére, hogy a műsorba addig nem hívtak politikusokat, azt politikamentesként pozicionálták.

Hajdú a tiltás ellenére is felvette a 25 perc időtartamú interjút, ami ráadásul nagyon alákérdezős lett. Az interjú végül nem is kerülhetett adásba, az ATV vezetősége ugyanis úgy ítélte meg, ez az egyoldalúság a választások előtt különösen is problémás lehet, szakmai támadásoknak lehetne alapja.

Frissítés 05.10

Hajdú Péter nagy átalakításokra készül a Life Tv-nél és az Ozone Tv-nél.  Erről különálló hírünkben, Hajdú Péter megkérdezésével ITT számoltunk be.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Hajdú Péter, az ATV Frizbi című műsorában korábban. Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások