fbpx
Kocsis Korinna és Nagy Réka , a LifeTV időjárás-jelentésének leendő műsorvezetői

Hajdú Péter topmodellt és szépségkirálynőt is bevet, hogy feltornássza a Life TV nézettségét

Szépségkirálynő és topmodell vezeti a LifeTV-n a hónap végétől naponta többször is jelentkező időjárás-jelentést, melyben az időjárás mellett még a frontok párkapcsolati hatásáról is szó esik majd. Mindketten egykori TV2-s arcok, éppúgy mint a szintén a csatornához gazoló Demcsák Zsuzsa.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kocsis Korinna szépségkirálynő és Nagy Réka topmodell (lásd képünkön) fogja vezetni heti váltásban a Life TV június 29-től induló, naponta több alkalommal jelentkező időjárás-jelentést – közölte a csatorna.

A Köpönyeg.hu szakmai támogatásával készülő műsor háziasszonyai a megszokott meteorológia adatok mellett számos érdekességet is megosztanak majd a nézőkkel. Válogatnak a portálra feltöltött időjárással kapcsolatos fotók és videók közül, és olykor olyan összefüggésekre is rávilágítanak, amelyek túlmutatnak a hagyományos időjárás-előrejelzéseken.

Ha a barométer úgy áll, felhívják a figyelmet a frontok párkapcsolati hatására, és az sem kizárt, hogy az egyik legfontosabb kérdésben is segítenek a nézőknek: azaz, hogy milyen ruhát vegyenek fel az aznapi időjáráshoz igazodva.

A Life TV időjárás-jelentése a hónap végétől lesz képernyőn
A Life TV időjárás-jelentése a hónap végétől lesz képernyőn

A LifeTV nagy átalakuláson megy át manapság. Mint Hajdú Péter a Media1-nek nyilatkozta vezérigazgatói kinevezésekor, azért történik mindez, bekerüljön a csatorna a top nézettségű kábelcsatornák közé: ennek érdekében női életmódcsatornából teljesen átpozícionálják.

Épp a minap derült ki, hogy műsort kap ősztől a csatornán Demcsák Zsuzsa, és hogy új egy gasztoreality indul Vacsorakirály, azaz az RTL Klub Vacsoracsatájához nagyon hasonló címmel és koncepcióval. Nemrég derült ki továbbá, hogy megszűnik Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsora is. Szulák emiatt távozott a cégtől, sőt a tévés karrierjét is befejezi. Várkonyi Andrea sorsa egyelőre bizonytalan.

Egykori TV2-s arcok a Life Tv-nél

Érdekesség, hogy a csatornához igazoló, két éve egy rövid ideig az ATV-nek dolgozó, de előzőleg sokáig a TV2-nél műsort vezető Demcsák Zsuzsa mellett a két, „időjósként” felbukkanó nő, Kocsis Korinna és Nagy Réka is a TV2-n volt látható korábban. Kocsis Korinna a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában szerepelt. Nagy Réka 2006-ban megnyerte a magyar Topmodell című televíziós versenyt, majd 2016-ban  a TV2 Csoporthoz tartozó FEM3 Café egyik új műsorvezetője lett, de a 29 éves nő a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatában is szerepelt.

A Life TV működtetője a Media Vivantis Zrt., Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó feleségének, Mészárosné Kelemen Beatrixnak a médiavállalata.

További hírek találhatók a Media1-en a média világáról!

Borító: Kocsis Korinna és Nagy Réka, a LifeTV időjárás-jelentésének leendő műsorvezetői. Fotó: Life TV PR
Szóljon hozzá!