Szulák Andrea

Szulák Andrea visszavonul a tévézéstől

Miután bejelentette, hogy nem dolgozik tovább a Hajdú Péter irányítása alá került LifeTV-nél, a műsorvezető most arról nyilatkozott, hogy más tévétársaságnál sem tudja magát elképzelni.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Közel két hét telt el azóta, hogy Hajdú Péter, a Life TV nemrég kinevezett vezérigazgatója arról beszélt, hogy Szulák Andrea és Várkonyi Andrea eddigi műsorait leveszik a képernyőről, de számítanak más műsoroknál a műsorvezetőkre, majd erre reagálva Szulák egy dühös bejegyzésben azt írta, ő viszont nem akar Hajdú vezetésével a tévénél maradni, ezért megköszöni Mészáros Beatrixnak (Mészáros Lőrinc felesége, a tévé tulajdonosa) az eddigi lehetőséget, de távozik a csatornától. Hajdú Péter Szulák Andrea megnyilvánulását ezután etikátlannak nevezte, de azt mondta, megérti a csalódottságát.

Most újra megszólalt Szulák Andrea, aki a Story magazinnak mondta el, hogy a jövőben nem csak a Life TV-nél nem fog dolgozni, de jelenleg semmilyen más tévénél sem tudja elképzelni magát, ezért felhagy a tévézéssel.

„Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam. Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez! Mostantól ha mondandóm, üzenetem van az engem kedvelők számára, a saját csatornáimon fogom azokat célba juttatni. Hiszem, hogy mindazok, akik értékelik a személyemet, a munkámat, és a dolgokat, amiket képviselek, ezentúl majd a színházakban, a koncerttermekben és a közösségi médiumok idevonatkozó felületein megtalálnak” –idézi a Story magazin Szulák Andreát.

A Life Tv-vel függ össze, hogy tegnap bejelentették, hogy Garami Gábor, a Sláger FM műsorvezetőjének autós websorozatát, a Potyautast tűzi ezentúl képernyőre hétköznap reggelente a Life TV. Hajdú Péter korábban a Media1-nek azt mondta, át akarja pozicionálni a csatornát, hogy nézettebb legyen. Másnap azt is bejelentette, hogy Kiss Pétert, a TV2 egykori programigazgatóját szerződtette a Life TV mellett az Ozone Tv-t is működtető Media Vivantis Zrt.-hez programigazgatónak.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!