fbpx
A Ringier Axel Springer Magyarország budapesti egyik irodájának bejárata a Városmajor utcában

Üzleti újraélesztő programot indít a Ringier Axel Springer Magyarország

A Blikk, a Blikk.hu, a Kiskegyed, a GLAMOUR, számos tv-műsorújság, magazin, illetve online médiafelület kiadója által indított Újrakezdők program lényege egyrészt egy speciális, kkv-knak szóló lehetőség, másrészt szerkesztőségi cikkekben is kiemelten foglalkoznak az újraindulással.

A koronavírus miatti krízis utáni üzleti megerősödéshez dolgozott ki együttműködési programot a Ringier Axel Springer Magyarország (RAS).

A médiavállalat koncepciója a társadalmi és iparági összefogáson alapszik: segíts magadon vállalkozóként és tedd ugyanezt egy másik vállalkozással is!

A program lényege, hogy azok a kkv-k, amelyek az Újrakezdők névre keresztelt akció ideje alatt hirdetnek a médiavállalat portfóliójában, a lefoglalt reklámfelületeik egy részét felajánlhatják saját üzleti partnereik reklámcéljaira, ezzel elősegítve az ő üzletük újraindulását is. Így a járvány okozta gazdasági lassulásból azok a kisvállalkozók is gyorsabban kilábalhatnak, akiknek limitáltak a hirdetésre fordítható keretei, és most minden reklámlehetőség a piaci túlélésüket jelentheti.

összefogás, újrakezdés
Fotó: Shutterstock

Egyébként a RAS Magyarország nyomtatott és online médiatermékei kiemelten kezelik azokat a szerkesztőségi témákat, amelyek az újraindulásról, a vállalkozások megújulásáról, személyes és üzleti innovációkról szólnak – példákat sorakoztatva így arra, hogy miként lehet ismét működővé, sikeressé tenni az életünket.

Mindenki hozzon magával még egy kkv-t!

„Most egy igazi újraélesztésre van szüksége a gazdaságnak, hiszen a vállalkozások nem csupán az elmúlt hónapokat sínylik meg, de a visszaeső fogyasztás és az elhalasztott beruházások elhúzódó hatását is nyögik még hosszú ideig. A felépülés lassabb lesz, mint amilyen gyors volt a járvány vállalkozásokra mért ütése. És ahogyan az otthonmaradás időszakában, az üzleti kilábalás időszakában is összefogással érhetjük el a legjobb eredményt. Mindenki hozzon magával még egy kkv-t! – üzenjünk az akciónkkal, hiszen csak egymásra számíthatunk a nehéz időkben. A Ringier Axel Springer Magyarország ehhez támogató tartalommal és kiemelkedő elérésű médiafelületekkel tud hozzájárulni” – mondta az Újrakezdő projekt megszületéséről Kovács Tibor, a kiadóvállalat ügyvezető igazgatója.

Kovács Tibor, a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezetője
Kovács Tibor, a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezetője. Fotó: Ringier Axel Springer

A vállalkozói összefogást kifejező gesztus értéke nem csak eszmei, de számokban is jól mérhető: az akció során a kiadóvállalat havonta mintegy 100 millió forintos médiaértéket kínál fel a hirdetőknek, és ehhez most jelentős kedvezménnyel férhetnek hozzá ők és az általuk támogatott további vállalkozások is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A Ringier Axel Springer Magyarország budapesti egyik irodájának bejárata a Városmajor utcában. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások