fbpx
Ács Dániel, a 444.hu újságírója, aki nem lesz a Ferencváros c. magazin főszerkesztője

Kamu sztorival lőtte a kormányközeli PestiSrácok Ács Dánielt, a 444 újságíróját

A kormányközeli revolvermédium lehozott a hétvégén egy sztorit arról, hogy Ács Dániel, a 444 újságírója számára alakították ki a Ferencváros című magazin főszerkesztői posztját, mivel így akarják „kifizetni” Baranyi Krisztináék a „propagandista” munkáját. Egy nap sem telt el, hogy kiderüljön, csak egy lejáratásról van szó.

„Zsíros állással fizethetik ki Baranyi Krisztina 444-es házi propagandistáját”

– ezzel a hangzatos cikkcímmel közölt le egy írást szombaton a PestiSrácok című, közpénz-finanszírozottságáról és gyakori bírósági pervesztéseiről ismert, Huth Gergely főszerkesztette internetes médium arról, hogy a Budapest IX. kerületében induló Ferencváros magazin főszerkesztői állását tulajdonképpen Ács Dániel, a 444.hu újságírója számára találták ki. Ácsot a kormányközeli médium Baranyi Krisztina polgármester propagandistájaként igyekszik beállítani, és gyakorlatilag az újságíró állítólagos korrumpálására utalgatnak a cikkben a PestiSrácok oldalán.

A  cikket jegyző Vésey Kovács László hatalmas kék kormányzati sikereket tartalmazó kormányhirdetés alatt közölt írása szerint Ács Dániel várhatóan meg fogja nyerni a Ferencváros című magazin főszerkesztői állását, és ezzel sok közpénzhez is hozzájut.

Ácsról egy olyan fotót közöltek, ahol előtte rengeteg pénz van, vélhetően azért, hogy ráerősítsenek a cikk sejtetéseire, hogy az újságíró bizonyára korrupt.

Azonban nem sok időnek kellett eltelnie, hogy kiderüljön, a PestiSrácok óriási valótlanságokat közölt a 444 oknyomozójával és a Ferencváros című magazinnal kapcsolatban. Ács Dániel ugyanis vasárnap közzétett egy írást, melyben arra emlékeztetett, hogy  a Ferencváros című magazin főszerkesztői pozíciójára szóló pályázat beadási határideje már lezárult.

Ács Dániel pedig már csak azért sem lehet főszerkesztő, mivel nem adott be pályázatot, nem akart főszerkesztő lenni a lapnál. Így meg aztán fizikai képtelenség, hogy ő lenne a biztos befutó a lap vezető pozíciójára.

A hírbe hozott újságíró arra is felhívta a figyelmet, hogy a PestiSrácok furcsa módon kap információkat, ha igaz, ami még a cikkben megjelent.

Ács Dániel volt az az újságíró, aki tényfeltáró cikk- és videósorozatban tárta fel Bácskai János, az előző IX. kerületi polgármester idején történt súlyos parkolási visszaéléseket Ferencvárosban.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Ács Dániel, a 444 oknyomozó újságírója. Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások