Ács Dániel, a 444.hu újságírója, aki nem lesz a Ferencváros c. magazin főszerkesztője

Kamu sztorival lőtte a kormányközeli PestiSrácok Ács Dánielt, a 444 újságíróját

A kormányközeli revolvermédium lehozott a hétvégén egy sztorit arról, hogy Ács Dániel, a 444 újságírója számára alakították ki a Ferencváros című magazin főszerkesztői posztját, mivel így akarják „kifizetni” Baranyi Krisztináék a „propagandista” munkáját. Egy nap sem telt el, hogy kiderüljön, csak egy lejáratásról van szó.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

„Zsíros állással fizethetik ki Baranyi Krisztina 444-es házi propagandistáját”

– ezzel a hangzatos cikkcímmel közölt le egy írást szombaton a PestiSrácok című, közpénz-finanszírozottságáról és gyakori bírósági pervesztéseiről ismert, Huth Gergely főszerkesztette internetes médium arról, hogy a Budapest IX. kerületében induló Ferencváros magazin főszerkesztői állását tulajdonképpen Ács Dániel, a 444.hu újságírója számára találták ki. Ácsot a kormányközeli médium Baranyi Krisztina polgármester propagandistájaként igyekszik beállítani, és gyakorlatilag az újságíró állítólagos korrumpálására utalgatnak a cikkben a PestiSrácok oldalán.

A  cikket jegyző Vésey Kovács László hatalmas kék kormányzati sikereket tartalmazó kormányhirdetés alatt közölt írása szerint Ács Dániel várhatóan meg fogja nyerni a Ferencváros című magazin főszerkesztői állását, és ezzel sok közpénzhez is hozzájut.

Ácsról egy olyan fotót közöltek, ahol előtte rengeteg pénz van, vélhetően azért, hogy ráerősítsenek a cikk sejtetéseire, hogy az újságíró bizonyára korrupt.

Azonban nem sok időnek kellett eltelnie, hogy kiderüljön, a PestiSrácok óriási valótlanságokat közölt a 444 oknyomozójával és a Ferencváros című magazinnal kapcsolatban. Ács Dániel ugyanis vasárnap közzétett egy írást, melyben arra emlékeztetett, hogy  a Ferencváros című magazin főszerkesztői pozíciójára szóló pályázat beadási határideje már lezárult.

Ács Dániel pedig már csak azért sem lehet főszerkesztő, mivel nem adott be pályázatot, nem akart főszerkesztő lenni a lapnál. Így meg aztán fizikai képtelenség, hogy ő lenne a biztos befutó a lap vezető pozíciójára.

A hírbe hozott újságíró arra is felhívta a figyelmet, hogy a PestiSrácok furcsa módon kap információkat, ha igaz, ami még a cikkben megjelent.

Ács Dániel volt az az újságíró, aki tényfeltáró cikk- és videósorozatban tárta fel Bácskai János, az előző IX. kerületi polgármester idején történt súlyos parkolási visszaéléseket Ferencvárosban.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Ács Dániel, a 444 oknyomozó újságírója. Fotó: YouTube

Szóljon hozzá!

Első világháborús katonák

Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi képet tett közzé az Országos Széchényi Könyvtár a trianoni békeszerződés évfordulójára

A trianoni békeszerződés százéves évfordulójára időzítve Fotótér néven új ingyenes tartalomszolgáltatást indított tegnap az Országos Széchényi Könyvtár, mely Trianonnal kapcsolatos értékes képadatbázist tesz elérhetővé bárki számára. A fotók nagy része a katonák mindennapjait ábrázolja, így láthatók a tábori élet mozzanatai, a frontra és a frontok közötti vonulások, a táborok létesítése és a harcok.

Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.