fbpx
A Rádió 1 honlapja

Sebestyén Balázsék hétfőtől visszatérnek a Rádió 1 stúdiójába

Ahogyan az a mai adásból kiderült, Balázsék két hónap után, jövő héttől újra a stúdióból lesznek hallhatók, vége tehát számukra a karanténrádiózás időszakának.

Balázsék ma hivatalos Instagram és Facebook oldalukon, valamint a műsorban is bejelentették, hogy hétfőtől a járvány előtti szokásos munkarendnek megfelelően a stúdióból lesznek hallhatók élőben. A Rádió 1 reggeli műsora a koronavírus miatt különböző higiéniai óvintézkedéseket betartva igyekszik visszatérni a régi rendszert.

Az Instagramra feltöltött képen például fertőtlenítő látszik a keverőpult, illetve Sebestyén Balázsék mellett.  Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a mai napon főpróbát is csináltak.

 

Sebestyén Balázsék és a Rádió 1 teljes stábja több rádióműsorhoz hasonlóan már a krízis bejelentésekor önkéntes házi karanténba vonult. A reggeli műsor a járvány nem szünetelt, mivel sikerült megoldaniuk a munkát otthonról úgy, hogy a három műsorvezető online, kamerán keresztül tartotta a kapcsolatot egymással. Most ez változik meg azzal úgy, hogy két hónap otthonlét után újra a stúdióban látják majd egymást.

Nem csak Balázsék igyekeznek visszatérni a régi kerékvágásba: a Media1 hírportál saját rádióműsora is új adással jelentkezett a napokban a Spirit FM-en. Vendégünk ezúttal Gulyás János, a Magyar Reklámszövetség elnöke és Libor Anita, az anyák napján elindított Nőklapja.hu főszerkesztője volt. A műsort ugyanakkor házi karanténokból jelentkezett.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások