Sebestyén Balázs, A Kiállás pillanatában

Koronavírus: Több ezren énekeltek Balázsékkal

Hatalmas érdeklődés övezte a Balázsék című rádióműsor kezdeményezését, amellyel összefogásra és közös éneklésre hívták az országot.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Múlt héten péntek reggel kilenc órára hirdették meg Sebestyén Balázsék A Kiállás pillanata nevű kezdeményezést. A kezdeményezéshez a Halott Pénz zenekart hívták segítségül, amelynek frontemberei, Járai Márk és Marsalkó Dávid szintén élőben énekeltek együtt a Rádió 1 műsorvezetőivel és a világszerte dalra fakadó magyarokkal.

„A kezdeményezés mondanivalója az volt, hogy mutassuk meg, senki nincs egyedül, ott vagyunk, ott leszünk egymásnak. Hihetetlen mennyiségű videó érkezett, minden várakozásunkat felülmúlta. Több tízezren küldték el nekünk, ahogy egyedül, a párjukkal, a gyerekükkel énekelnek, nem csak Magyarországról, nagyon sok helyről, még Ausztráliából is” – mondta Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs maga is énekelt, ahogyan két műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri és Vadon Jani is. Az elkészült videóklipben szerepelnek az eredeti előadók is.

A Kiállás pillanata mostanáig több millió emberhez ért el. Az instagramon a #akiallaspillanata hashtaggel közel 1300 videó jelent meg pénteken nem sokkal az adás után, a Rádió 1 Facebook oldalára és a Balázsék viberes elérhetőségére pedig több ezren küldtek be kisfilmet.

A közösségi médiában népszerűnek bizonyult az esemény, amelynek előzetes Facebook-posztjai is egymillió feletti elérést generáltak, a beharangozó videót 275 ezren nézték meg. Az éneklős videókból összevágott klipet eddig több mint 1,6 millióan nézték meg, a megosztások, lájkok és kommentek száma is 50 ezer felett járt hétfő reggel.

A videó ITT érhető el.

További hírek olvashatók a Media1-en.

Távozott Jáksó László, a Sláger FM műsorvezetője és kreatívigazgatója | Media1

Az állami tévé így próbálja az otthoni testmozgásra rábírni az embereket a járvány idején. Egyébként mostantól nem csak felsősöknek és érettségi előtt állóknak kínálnak oktatási tartalmakat, de alsósoknak és tanároknak is.

 

Borító: Sebestyén Balázs, A Kiállás pillanatában

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti