fbpx
Sebestyén Balázs, A Kiállás pillanatában

Koronavírus: Több ezren énekeltek Balázsékkal

Hatalmas érdeklődés övezte a Balázsék című rádióműsor kezdeményezését, amellyel összefogásra és közös éneklésre hívták az országot.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Múlt héten péntek reggel kilenc órára hirdették meg Sebestyén Balázsék A Kiállás pillanata nevű kezdeményezést. A kezdeményezéshez a Halott Pénz zenekart hívták segítségül, amelynek frontemberei, Járai Márk és Marsalkó Dávid szintén élőben énekeltek együtt a Rádió 1 műsorvezetőivel és a világszerte dalra fakadó magyarokkal.

„A kezdeményezés mondanivalója az volt, hogy mutassuk meg, senki nincs egyedül, ott vagyunk, ott leszünk egymásnak. Hihetetlen mennyiségű videó érkezett, minden várakozásunkat felülmúlta. Több tízezren küldték el nekünk, ahogy egyedül, a párjukkal, a gyerekükkel énekelnek, nem csak Magyarországról, nagyon sok helyről, még Ausztráliából is” – mondta Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs maga is énekelt, ahogyan két műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri és Vadon Jani is. Az elkészült videóklipben szerepelnek az eredeti előadók is.

A Kiállás pillanata mostanáig több millió emberhez ért el. Az instagramon a #akiallaspillanata hashtaggel közel 1300 videó jelent meg pénteken nem sokkal az adás után, a Rádió 1 Facebook oldalára és a Balázsék viberes elérhetőségére pedig több ezren küldtek be kisfilmet.

A közösségi médiában népszerűnek bizonyult az esemény, amelynek előzetes Facebook-posztjai is egymillió feletti elérést generáltak, a beharangozó videót 275 ezren nézték meg. Az éneklős videókból összevágott klipet eddig több mint 1,6 millióan nézték meg, a megosztások, lájkok és kommentek száma is 50 ezer felett járt hétfő reggel.

A videó ITT érhető el.

További hírek olvashatók a Media1-en.

Távozott Jáksó László, a Sláger FM műsorvezetője és kreatívigazgatója | Media1

Az állami tévé így próbálja az otthoni testmozgásra rábírni az embereket a járvány idején. Egyébként mostantól nem csak felsősöknek és érettségi előtt állóknak kínálnak oktatási tartalmakat, de alsósoknak és tanároknak is.

 

Borító: Sebestyén Balázs, A Kiállás pillanatában
Szóljon hozzá!