fbpx
A Jóban Rosszban forgatásának újraindulása

Jó hírt kaptak a Jóban Rosszban rajongói

A SuperTV2 kórházas sorozatának forgatási munkálatait a koronavírus-járvány kitörését követően, közel két hónappal ezelőtt le kellett állítani, de most a stáb újrakezdhette a munkát. A sorozatban megjelenik majd a koronavírus témája is.

A TV2 Tények Plusz című műsorában tegnap sugárzott riport szerint a SuperTV2 és a gyártócég újraindította a Jóban Rosszban című sorozat forgatásait. A Jóban Rosszban stábja közel két hónapos kényszerpihenőn volt, azonban május 9-én, szombaton már folytatódott a munka.

A cég mostanra megteremtette a biztonságos munkavégzés feltételeit a stúdióban, így a Super TV2 sorozatának egyetlen napra sem kell majd leállnia. Az első forgatási napon nanotechnológiás gépekkel fertőtlenítették a stúdiót, a színészeknél és a stábtagoknál pedig elvégezték a koronavírus-tesztet. A színészek maszkban vannak, egészen addig, amíg nem az ő jelenetük következik.

A SuperTV2 korábban már attól tartott, hogy kifogynak a friss epizódokból, de hogy ez ne így legyen, még március végén megfelezték az adásba kerülő részek időtartamát.

Mint korábban beszámoltunk, a Jóban Rosszban forgatásai egy másik gyártócég közreműködésével indultak útra.

A forgatásokról videófelvételeket is közzétett a Tények Plusz. A riportból kiderül, hogy a kórházas sorozatban a koronavírus megjelenik témaként is. Van olyan színész, akit videóhívással kapcsolnak be a sorozatba.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A Jóban Rosszban c. sorozat a SuperTV2-n. Fotó: TV2 Média Csoport
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások