fbpx
Karanténkirály, a Sport1 / Sport TV új karanténos vetélkedője

A Sport TV Karanténkirály címmel vetélkedőt indít sportolókkal

A Sport 1 új karanténműsorában 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd a Karanténkirály trónjáért. Van köztük focista, kosaras, jégkorongozó és kézilabdázó is.

Bár a koronavírus miatti korlátozóintézkedések miatt egy ideje már nem szurkolhatunk meccseken a sportolóknak, de ők most is tele vannak energiával, ezért a Sport1 / Sport TV úgy döntött, versenyt hirdet egykori és jelenlegi válogatott sportolók számára Karanténkirály címmel.

Van is már róla egy előzetes, mire lehet számítani.

Elég erős névsor gyűlt össze: lesznek kézilabdázók (Fodor Csenge, Klivinyi Kinga, Császár Gábor, Lékai Máté és Ligetvári Patrik), kosárlabdázók (Dávid Kornél és Németh István), focisták (Bogdán Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Sallai Roland és Vida Máté), jégkorongozók (Kangyal Balázs és Szuper Levente) és amerikaifocisták (Bencsics Márk és Kovács Sándor) is a mezőnyben.

Az új karanténos vetélkedőműsor, a Karanténkirály címmel május 2-án, szombaton indul és 15 részes lesz. A 16 neves jelenlegi és egykori sportoló a Karanténkirály trónjáért küzd majd egymással. A műsor fináléja június 20-án lesz majd,  akkor derül ki, ki lesz a Karanténkirály.

Humorral fűszerezett vetélkedőről van szó

A vetélkedő feladatai között elméleti és gyakorlati tudást igénylő megmérettetések is lesznek, és mindenkinek elő kell állnia egy olyan különleges, egyedi produkcióval, amit Scherer Péter (az RTL Most+-on terjesztett Apatigris című magyar fejlesztésű sorozat főszereplője) fog pontozni.

Az is előfordul majd, hogy véletlenszerűen kiválasztott sportcsapat szurkolójának kell beöltözni az otthoni ruhatárból, vagy hogy 10 állításból kell felismerni a saját sportága egyik neves szereplőjét. De nem a komoly feladatok lesznek többségben, és azt ígérik, hogy sokszor csalnak majd mosolyt a hetente kétszer 45 percben jelentkező adások során.

A Karanténkirály műsorvezetőjének, Petur Andrásnak is újdonság lesz majd ez a feladat, hiszen saját otthonából vezényli majd le a küzdelmeket.

Az első adásban, szombaton 19:45-től a Sport1-en a magyar kézilabda-válogatott és Telekom Veszprém két versenyzője, Lékai Máté és Ligetvári Patrik csap majd össze. Ligetvári hivatalosan ugyan még a Logrono La Rioja játékosa, de már biztosan nem játszik a spanyol klubcsapatában nyári klubváltásáig.

Az első két adás:

  • Karanténkirály, 1. nyolcaddöntő – Lékai vs Ligetvári: május 2., szombat 19:45, Sport1
  • Karanténkirály, 2. nyolcaddöntő – Bogdán vs Vida: május 5., kedd 19:45, Sport1

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások