Napi Friss: újság kenyér és tej mellé

Koronavírus: Már sajtótermék is kérhető a házhoz szállított élelmiszerhez

Új lapterjesztési megoldásra szóló megállapodást kötött a Ringier Axel Springer Magyarország médiavállalat. Mostantól a Napi Friss elnevezésű kezdeményezés keretében a friss termelői élelmiszerek, kalács és tej mellé különböző sajtótermékeket is házhoz lehet kérni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Ringier Axel Springer Magyarország ma, kedden bejelentette, hogy a kiadó napi- és hetilapjai, tematikus magazinjai – többek között a Blikk, a Kiskegyed, a Glamour, az Ügyes rejtvénylap, az AutoBild és a GEO magazin – ezentúl a meglévő postai terjesztési lehetőségen felül akár kaláccsal és friss tejjel együtt házhoz rendelhetők oly módon, hogy a koronavírus miatti küzdelemnek megfelelően a kiszállítás során személyes érintkezés ne történjen.

A szolgáltatás neve Napi Friss. Különböző termék-összeállításokkal rendelhetők friss csomagok a tejkenyerlap.hu, valamint a lapot.hu oldalakon keresztül. A kiszállítás a főváros minden kerületében megoldott, a Budapesten kívüli agglomerációs települések közül pedig egyelőre Budaörsön, Érden, Diósdon és Törökbálinton elérhető.

napi_Friss_ujsag-kenyer-tej

A Napi Friss szolgáltatásban a Ringier Axel Springer partnerei a friss termelői készítmények beszállítója, a HORECA-szektorból ismert Supp.li – Farm to Table élelmiszer-kereskedelmi márka, valamint az ötletgazda, a Whitereport üzletfejlesztési tanácsadó cég hazai irodája.

A Ringier jelezte, hogy nem csak rövid távon gondolkodik az új szolgáltatással kapcsolatban: nem csupán a közösségi távolságtartás időszakában, a koronavírus idején szeretné működtetni ezt az újszerű lapterjesztési megoldást, de a járványtól függetlenül is keresi annak lehetőségeit, hogy innovatív, cross-branding megoldásokkal szolgálja ki több százezres olvasótáborának kényelmét.

A kezdeményezés elindítói bíznak abban, hogy a Napi Friss szolgáltatás a járványt követően átalakuló, új életformánknak is a része lesz.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!