fbpx
Napi Friss: újság kenyér és tej mellé

Koronavírus: Már sajtótermék is kérhető a házhoz szállított élelmiszerhez

Új lapterjesztési megoldásra szóló megállapodást kötött a Ringier Axel Springer Magyarország médiavállalat. Mostantól a Napi Friss elnevezésű kezdeményezés keretében a friss termelői élelmiszerek, kalács és tej mellé különböző sajtótermékeket is házhoz lehet kérni.

A Ringier Axel Springer Magyarország ma, kedden bejelentette, hogy a kiadó napi- és hetilapjai, tematikus magazinjai – többek között a Blikk, a Kiskegyed, a Glamour, az Ügyes rejtvénylap, az AutoBild és a GEO magazin – ezentúl a meglévő postai terjesztési lehetőségen felül akár kaláccsal és friss tejjel együtt házhoz rendelhetők oly módon, hogy a koronavírus miatti küzdelemnek megfelelően a kiszállítás során személyes érintkezés ne történjen.

A szolgáltatás neve Napi Friss. Különböző termék-összeállításokkal rendelhetők friss csomagok a tejkenyerlap.hu, valamint a lapot.hu oldalakon keresztül. A kiszállítás a főváros minden kerületében megoldott, a Budapesten kívüli agglomerációs települések közül pedig egyelőre Budaörsön, Érden, Diósdon és Törökbálinton elérhető.

napi_Friss_ujsag-kenyer-tej

A Napi Friss szolgáltatásban a Ringier Axel Springer partnerei a friss termelői készítmények beszállítója, a HORECA-szektorból ismert Supp.li – Farm to Table élelmiszer-kereskedelmi márka, valamint az ötletgazda, a Whitereport üzletfejlesztési tanácsadó cég hazai irodája.

A Ringier jelezte, hogy nem csak rövid távon gondolkodik az új szolgáltatással kapcsolatban: nem csupán a közösségi távolságtartás időszakában, a koronavírus idején szeretné működtetni ezt az újszerű lapterjesztési megoldást, de a járványtól függetlenül is keresi annak lehetőségeit, hogy innovatív, cross-branding megoldásokkal szolgálja ki több százezres olvasótáborának kényelmét.

A kezdeményezés elindítói bíznak abban, hogy a Napi Friss szolgáltatás a járványt követően átalakuló, új életformánknak is a része lesz.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások