fbpx
Tóth Gabi énekes, a #maradjotthon műsorában

Azonnali műsorváltozás a TV2-n: új időpontra kerül a #maradjotthon és az Exatlon Hungary

Mától, csütörtöktől az eddigihez képest jóval későbbi időpontba kerül a tíz napja bemutatott #maradjotthon című új dokureality, és előbbre az Exatlon Hungary című sportvetélkedő. Előbbi műsor nézettségének alakulása sejthető a főműsoridő átalakításának lehetséges okaként.

Az eddigi 19:30-as kezdési időpontról késő estére, 22:10-re kerül át mától, csütörtöktől a #maradjotthon című dokureality a TV2n, míg a Palik László vezette Exatlon Hungary nevű sportvetélkedőt átpakolják 20:10-ről 19:30-ra.

A SorozatWiki szerint az április 6-án bemutatott új karanténos műsor időpontját azért változtatja meg a csatorna, mert bár az első két napon még közepes teljesítménnyel volt látható (a Media1-nek ekkor mesélt a műsor producere, Rubin Kristóf a produkció kulisszatitkairól), de azóta a nézettsége sokat romlott. A karanténos műsor kedden11,5 százalékos közönségarányt szállított a TV2-nek a kereskedelmileg kiemelten fontos 18 és 49 év közötti korcsoportban, ami ugyan nem számít katasztrofálisnak, ám az oldal feltételezése szerint a csatorna vezetősége nem volt elégedett a #maradjotthon nézettségével, ezért döntött a késő estére történő „száműzetésről”, amikor már kisebb versenyben kell helytállnia.

Készül a tv2 #maradjotthon című reality-je
A tv2 #maradjotthon című reality-jének utómunkálatai az AVID nevű vágószoftverben

Korábban Rubin Kristóf a Media1-nek azt nyilatkozta korábban, hogy első körben 13 rész készül a sorozatból, és a húsvéti leállással együtt összesen 3 héten át lesz képernyőn hétköznaponként. A mostani állapot szerint a TV2 műsorújságja alapján egyelőre úgy tűnik, a jövő pénteki (április 24-i) 13. rész után egyelőre tényleg nem lesz több #maradjotthon.

A karanténos dokureality egyébként ismert és civil emberek mostani életébe enged bepillantást. Az egyes részeket a szereplők maguk rögzítik, operatőrök közreműködése nélkül. Ennek technikai részleteiről is beszélt korábban a producer a Media1-nek.

További hírek olvashatók a Media1-en, ahol ma egy miniinterjú is olvasható Kapitány Ivánnal, akinek vasárnap indul az új karanténos tévésorozata az RTL Klubon Segítség! Itthon vagyok! címmel.

Borító: Tóth Gabi énekes, a TV2 #maradjotthon c. dokureality egyik szereplőjeként
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások