fbpx
Az RTL Klub Barátok közt című sorozata a megújulás után

Megújul és új időpontra kerül a Barátok közt, visszatér az Isten veled, Magyarország és a Toplista, folytatódik a Cápák között, érkezik a Bűnös lelkek

Ma jelentette be új, tavaszi műsorrendjét az RTL Klub. Ez jelentős változásokat hoz a csatorna kínálatában azon felül is, amelyekről a napokban már mi is hírt adtunk, hogy új karanténos műsorok váltják az RTL Klubon A Tanár új évadát és az Apatigris című sorozat folytatását.

Az egyik most bejelentett jelentős változás az RTL Klub tavaszi műsorrendjében, hogy április 27-től, megújult formában visszatér a 20 órás sávba a csatorna rangidős napi sorozata, a Barátok közt. Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb saját gyártású szériája új főcímmel, friss képi világgal és új fordulatokkal várja majd a nézőket minden hétköznap 20 óra 5 perctől.

A 21 éves sorozat készítői azt ígérik, hogy fokozódnak majd az izgalmak, és új szereplők („új barátok”) is lesznek.

RTL Klub, Barátok közt
Az RTL Klub, Barátok közt című sorozata nem csak új időpontra kerül, de meg is újul.  Fotó: RTL Magyarország

Érkezik a Cápák között

Most már azt is tudhatjuk, hogy a tavaszi szezonban a sorozatot április 27-től, hétfő esténként 21 órától a Cápák között új, második évada követi majd, amelyről korábban már írtunk. Ahogyan beszámoltunk, új Cápa is érkezik a befektetési showműsorba.

RTL Klub, Cápák között
Az RTL Klub, Cápák között című befektetési showműsorának 2. évadának szereplői. Fotó: RTL Magyarország

Új epizódokkal érkezik az Isten veled, Magyarország!

Április 28-tól keddenként 21 órától új epizódokkal folytatódik az RTL Magyarország 2019-ben indult dokusorozata, az Isten veled, Magyarország.

A műsor készítői ezúttal is bejárták a világot: elkísértek családokat Görögországba, Norvégiában egy olyan családdal forgattak, akik az itthoni, kényelmes életüket feladva szó szerint a semmibe költöztek ki. Ausztráliában a forgatás valós drámába fordult: a kiköltöző családot átverte a bevándorlási ügynök, a pár azért küzd, hogy visszakaphassa az elcsalt milliókat.
Bár a harmadik évad még a koronavírus járvány előtt készült, az azóta történtek sokszor alapjaiban írták át egy-egy család életét – hiszen több szereplő a turizmusban, vagy a vendéglátásban remélte megtalálni a szerencséjét egy másik országban. A nézők a friss fejleményekről sem maradnak le: a szereplők az adást követő napon a Fókuszban számolnak be arról, hogyan változtatta meg mindennapjaikat a járvány.

Új évaddal tér vissza a Toplista

Április 29-től szerda esténként 21 órától Szabó Zsófi vezetésével jelentkezik a Toplista új évada. A szórakoztató jellegű visszaszámláló show esetében a top 10-es lista a keret a  riportműsorhoz. Az adások témái a bulvár műfajából kerülnek ki: zenei és koncertkülönlegességek, hírességek magánéleti eseményei, az örök fiatalság titka vagy éppen botrányos és vicces történetek.

Szabó Zsófi, az RTL Klub Toplista c. műsorának műsorvezetője
Szabó Zsófi, az RTL Klub Toplista c. műsorának műsorvezetője. Fotó: RTL sajtószoba

A Toplista idei évadának első adásában a fénykorát élő magyar sorozatgyártás legnagyobb csillagai szerepelnek. Az első adásban ünnepelt színészekről lesz szó, akikkel napról napra, hétről hétre találkozhatnak a nézők a képernyőn. A mi kis falunk, A Tanár, a Barátok közt és más sorozatok legnépszerűbb szereplői lesznek láthatók, de az is kiderül, hogy ki a top a listán, vagyis napjaink legnépszerűbb sorozatsztárja.

Indul a Bűnös lelkek című bűnügyi riportmagazin

Április 30-tól új, saját gyártású bűnügyi riportmagazinnal is bővül az RTL Klub műsorkínálata.

A Bűnös lelkek című műsor megtörtént eseteket, meghökkentő bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. Olyan kérdéseket feszeget a műsor, hogy miért gyilkoltak meg ártatlan apákat és anyákat az ország legkegyetlenebb bankrablói, miben bízik egy sorozatgyilkos, aki évtizedek után szabadulhat a rácsok mögül? Mit érez egy ember, aki élve eltemet egy 11 éves gyereket.

A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.

Az április 30-tól minden csütörtökön 21 órakor jelentkező Bűnös lelkek két műsorvezetője Gál Petra és Bányai Viktor lesz. Gál Petrát a Fókusz szerkesztő-riportereként, míg Bányai Viktort az RTL Híradó bűnügyi tudósítójaként ismerhetik a nézők.

A Bűnös lelkek első adása a Szita Bence-gyilkosságról fog szólni. Az 50 perces műsorban a kisfiú rokonai mellett megszólal az azóta már elhunyt két gyilkos is, akik haláluk előtt épp a Bűnös lelkek készítőinek adták utolsó interjúikat.

 

Péntek esténként jön majd a Különben dühbe jövünk

A péntek esték már április 24-től a nyomozásról szólnak. Poppy Montgomery főszereplésével 20:40-től lesz látható a Különben dühbe jövök című amerikai krimisorozat, amelyben az általa megformált Cat Chambers – aki tolvajból avanzsált a kormányzó különleges bűnügyeit kezelő „megoldóvá” –, forgatja fel a paradicsomi üdülőhely mindennapjait és néz szembe meglehetősen viharos múltjával is.

Egyelőre eltűnik az Apatigris és A Tanár: a neten lesz látható a folytatás

Az RTL Klub most jelentette be, ami a hétvégén már kiderült, hogy már a mostani héttől leveszi a most bemutatott első részek után a képernyőjéről Az Apatigrist és A Tanárt. Mint arról a hétvégén már beszámoltunk, ezek folytatását egyelőre az RTL Most+ előfizetős internetes platformon lehet majd látni.  (Ennek oka, hogy az RTL Magyarország stratégiai okokból nem akarja most ellőni az értékes sorozatokat, amikor a járvány miatt a reklámpiac épp elkezdett befékezni, és további jelentős befékezés várható), de leghamarabb az ősszel várhatóan az RTL Klub is képernyőre tűzi ezeket, amikorra a koronavírus miatti kényszerleállások következtében amúgy kevesebb tartalmuk lett volna.)

Az Apatigris és A Tanár sávjában új karanténos műsorok indulnak: jön a Segítség! itthon vagyok és a Maradj haza magadnak! című műsor, melyek előzetesét is megmutattuk már, illetve már ezen a héten képernyőn lesz ezenkívül a Made in Karantén is.

Az április 27-től életbe lépő új tavaszi műsorstruktúrában is 18 órától lesz látható a Híradó, majd ezt követi a Fókusz, illetve  szombatonként a Fókusz Plusz. Az RTL Magyarország jelezte, hogy a Mellékhatás marad ezután is a képernyőn szombatonként 21 órától.

További hírek találhatók a Media1 híroldalon!

Borító: Az RTL Klub Barátok közt című sorozata a megújulás után Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások