fbpx
Jáksó László, a sláger Reggel műsorvezetője

Távozott Jáksó László, a Sláger FM műsorvezetője és kreatívigazgatója

Jáksó László ma reggel már nem is volt hallható az elmúlt hónapokban általa vezetett Sláger Reggel című műsorban. A Media1-nek nyilatkozott terveiről.

Nem folytatja tovább a közös munkát a Sláger FM és Jáksó László, a Sláger Reggel műsorvezetője – értesült a Media1. Jáksó távozására azután figyeltünk fel, hogy ma reggel már nem ő vezette a Sláger Reggel című műsort, hanem Jáksó eddigi műsorvezetőtársa, Viktorin Tamás, valamint Pordán Petra.

Bár ez alapján akár azt is  hihetnénk, hogy csak szabadságra ment, de Jáksó neve el is tűnt a Sláger FM reggeli műsorának műsorvezetői közül a rádió weboldalán, a két új műsorvezető pedig utalt rá reggel az adásban, hogy ezentúl ők ülnek a mikrofon elé.

A Media1 hétfőn délután telefonon érte utol Jáksó Lászlót, aki megerősítette, hogy megszűnt közte és a Sláger FM között a munkakapcsolat. Ez azt jelenti, hogy a kreatívigazgatói feladatkört sem ő tölti már be.

Jáksó azt mondta, a rádióval kötött titoktartási szerződés alapján sem ő, sem a rádió nem mondhat többet, majd kérte a megértésünket. Jáksó László arra a kérdésünkre, mihez kezd ezután, ezt mondta:

„Eddig is elvoltam, vidám voltam, ezután is az leszek, és ők is. Eddig is mindenki nagyon szeretett mindenkit és most is.”

Jáksó László gondolatai nem a média, hanem a programozás körül forognak most

Jáksó arra, hogy szeretne-e tovább rádiózni, vagy inkább a tévézés felé fordul-e ismét, azt mondta, neki egy ideje már nem csak a média körül forognak a gondolatai, sok szakmája van, például számítógép-programozással is foglalkozik, és ez nem is most kezdődött, hiszen 18 éves kora óta ad el általa készített szoftvereket. Foglalkozik PHP és Node/JavaScript technológiával,  C++ , C Sharp programozással, eleinte pedig Assembly nyelven programozott.

„Nem volt soha szomorú pillanatom munkával kapcsolatban, mert hol ezt csinálom, hol azt csinálom. Most sem vagyok szomorú” – tette hozzá a rádiós.

Jáksó három évig volt a Sláger FM munkatársa

Jáksó László három évvel ezelőtt, 2017 márciusában csatlakozott a Sláger FM csapatához.

Eleinte a Ripost című rádiós program műsorvezetőjeként tevékenykedett, majd rá két hónapra, 2017 májusában nevezték ki kreatívigazgatónak. A műsorvezető idén januárban a Sláger Reggel című műsor megújításakor vette át a Sláger FM reggeli műsorának vezetését a korábbi csapattól, ahol a reggeli műsort egy-egy kiemelt téma köré építette fel. Jáksó végül nagyjából három hónapon át vezette a reggeli műsort.

Viktorin Tamás és Pordán Petra fotója került a Sláger Reggel weboldalára
Viktorin Tamás és Pordán Petra fotója került a Sláger Reggel weboldalára

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások