Jáksó László, a sláger Reggel műsorvezetője

Távozott Jáksó László, a Sláger FM műsorvezetője és kreatívigazgatója

Jáksó László ma reggel már nem is volt hallható az elmúlt hónapokban általa vezetett Sláger Reggel című műsorban. A Media1-nek nyilatkozott terveiről.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nem folytatja tovább a közös munkát a Sláger FM és Jáksó László, a Sláger Reggel műsorvezetője – értesült a Media1. Jáksó távozására azután figyeltünk fel, hogy ma reggel már nem ő vezette a Sláger Reggel című műsort, hanem Jáksó eddigi műsorvezetőtársa, Viktorin Tamás, valamint Pordán Petra.

Bár ez alapján akár azt is  hihetnénk, hogy csak szabadságra ment, de Jáksó neve el is tűnt a Sláger FM reggeli műsorának műsorvezetői közül a rádió weboldalán, a két új műsorvezető pedig utalt rá reggel az adásban, hogy ezentúl ők ülnek a mikrofon elé.

A Media1 hétfőn délután telefonon érte utol Jáksó Lászlót, aki megerősítette, hogy megszűnt közte és a Sláger FM között a munkakapcsolat. Ez azt jelenti, hogy a kreatívigazgatói feladatkört sem ő tölti már be.

Jáksó azt mondta, a rádióval kötött titoktartási szerződés alapján sem ő, sem a rádió nem mondhat többet, majd kérte a megértésünket. Jáksó László arra a kérdésünkre, mihez kezd ezután, ezt mondta:

„Eddig is elvoltam, vidám voltam, ezután is az leszek, és ők is. Eddig is mindenki nagyon szeretett mindenkit és most is.”

Jáksó László gondolatai nem a média, hanem a programozás körül forognak most

Jáksó arra, hogy szeretne-e tovább rádiózni, vagy inkább a tévézés felé fordul-e ismét, azt mondta, neki egy ideje már nem csak a média körül forognak a gondolatai, sok szakmája van, például számítógép-programozással is foglalkozik, és ez nem is most kezdődött, hiszen 18 éves kora óta ad el általa készített szoftvereket. Foglalkozik PHP és Node/JavaScript technológiával,  C++ , C Sharp programozással, eleinte pedig Assembly nyelven programozott.

„Nem volt soha szomorú pillanatom munkával kapcsolatban, mert hol ezt csinálom, hol azt csinálom. Most sem vagyok szomorú” – tette hozzá a rádiós.

Jáksó három évig volt a Sláger FM munkatársa

Jáksó László három évvel ezelőtt, 2017 márciusában csatlakozott a Sláger FM csapatához.

Eleinte a Ripost című rádiós program műsorvezetőjeként tevékenykedett, majd rá két hónapra, 2017 májusában nevezték ki kreatívigazgatónak. A műsorvezető idén januárban a Sláger Reggel című műsor megújításakor vette át a Sláger FM reggeli műsorának vezetését a korábbi csapattól, ahol a reggeli műsort egy-egy kiemelt téma köré építette fel. Jáksó végül nagyjából három hónapon át vezette a reggeli műsort.

Viktorin Tamás és Pordán Petra fotója került a Sláger Reggel weboldalára
Viktorin Tamás és Pordán Petra fotója került a Sláger Reggel weboldalára

További hírek találhatók a Media1-en!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti