Jáksó László

Jáksó László lesz a Sláger Reggel műsorvezetője, Abaházi Csaba és Pordán Petra is a Sláger FM-nél marad

Már jövő héten is Jáksó László vezeti majd a megújuló műsorszerkezetű Sláger FM teljesen átalakuló reggeli műsorát. A Media1 azt is megtudta, Abaházi Csaba és Pordán Petra mit fognak csinálni a rádiónál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mint arról a Media1 még decemberben beszámolt, a Sláger Reggel eddigi teljes műsorvezetői stábja, Abaházi Csaba, Pordán Petra, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert helyett egy másik stáb készíti majd idén január 6-tól a Sláger FM reggeli műsorát. Mostanáig azonban csak különféle találgatások voltak azzal kapcsolatban, ki vagy kik vezetik majd a műsort. Rádiós berkekben voltak, akik azt feltételezték, esetleg Bochkor Gáborról lehet szó, ez azonban meglepő lett volna azok után, hogy Radu Morar, a Sláger FM tulajdonosa még tavaly februárban, a Music FM bezárását követően úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy

„a Sláger FM számára egyértelműen visszalépés lenne átigazolni Bochkorékat, hiszen már a korábbi frekvencián is hallgatottabb volt a Sláger Reggel, mint a Bochkor Gábor vezette Music FM-en az Önindító.”

Mostanra azonban a Media1 több megbízható forrása is megerősítette, hogy január 6-tól Jáksó László, a Heti Hetes és a Danubius Rádió egykori műsorvezetője, a Sláger FM kreatív igazgatója és a rádió Ripost című műsorának műsorvezetője ébreszti majd a 95.8 Sláger FM hallgatóit. Jáksó egyébként 2017-től egy ideig már volt a Sláger Reggelben is műsorvezető, de akkor többedmagával.

A Sláger Reggel mellett a Sláger FM is megújul

Megtudtuk azt is, hogy többről is van szó, mint egy új műsorvezetőről a Sláger Reggelnél: a Sláger FM teljesen megújítja műsorszerkezetét.

Bár a rádió műsorszerkezetének megújításáról egyelőre kevés információ szivárgott ki, úgy tudjuk, az már eldőlt, hogy Abaházi Csaba a délutáni műsorsávban lesz műsorvezető, ahol hasznos információkkal és zenékkel jelentkezik majd, és volt műsorvezetőtársa, Pordán Petra is a rádiónál marad.

Pordán Petra hétvégente élő műsort készít majd a Sláger FM-en.

Sláger FM
A Sláger Reggel eddigi stábja

Úgy tudjuk, a Sláger FM egy kötöttségektől mentes, laza műsort tervez Jáksó Lászlóval hétköznap reggelenként, ami sok szempontból más lesz, mint amit eddig megszokhattunk.

A Sláger FM-től egyelőre azt a választ kaptuk a témával kapcsolatos megkeresésünkre, hogy január 3-án, azaz holnap (pénteken) közölnek részleteket a Sláger Reggellel kapcsolatban. Értesülésünket Jáksóról és a rádió megújításáról a Sláger FM-nél sem cáfolták.

Frissítés 2020.01.03. 09:25 Itt a megerősítés

Megerősítette ma reggel a Sláger FM a Jáksó Lászlóval és a rádió megújításával kapcsolatos korábbi értesülésünket. Jáksó László és Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója elmondta azt is, milyen lesz a megújult reggeli műsor és az új rádió.

Borító: Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója
Szóljon hozzá!