Jáksó László, a sláger Reggel műsorvezetője

Jáksó László tematikus adásokra építi az új Sláger Reggelt

Jáksó László egy-egy téma köré csoportosítja a Sláger FM átalakított reggeli műsorát, és bár egyedül vezeti a műsort, annyi stúdióvendége volt tegnap, hogy alig fértek be a stúdióba, ráadásul még az RTL Klub Reggelije is élőben kapcsolt a helyszínre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Ahogyan arról előzetesen már beszámoltunk, Jáksó László műsorvezetésével újult meg tegnaptól a Sláger Reggel című műsor a Sláger FM-en.

Az idei első adást tegnap a magyar tévés sorozatoknak szánták. A Sláger Reggelben a sorozatok világát járták körül, a Viasatos 200 első randi producerétől, Móré Annamáriától kezdve Závorszky Annán át – ő az HBO, többek között az Aranyélet, gyártási producere  – Kalamár Tamásig, az RTL-es Bátrak földje showrunnerjéig és Kirády Attiláig, a TV2-n tavaly elindult Mintaapák produceréig bezárólag több mint tízen, színészek, filmes- és televíziós szakemberek fordultak meg a stúdióban.

„Mikor felkeltem azon aggódtam, hogy ez borzalmas lesz, ez az érzés 4:40-kor is előjött, hiszen úgy szerveztük az első napot, hogy kapásból legalább tíz vendég megfordult a stúdióban. Nagyon szeretem a sorozatokat, ezért is döntöttem úgy, hogy az első adás erről fog szólni, rengeteg vendéggel. Őrült egy vállalás volt”

– mondta Jáksó László, aki minden adásnapra egy-egy téma körüljárását tervezi, vagyis a Sláger Reggelek tematikus adások lesznek.

„Egyedül vezetem a reggeli műsort, de nem vagyok egyedül. Azt szeretném, ha mindig sok vendég lenne, ennek van egy hangulata. Emellett szeretném, hogy jókedv legyen, legyen nevetés, ezért minden témához kapcsolódóan – a jó zenék mellett – sok riportalanyra számíthatnak a hallgatók. Kedden az állatokkal foglalkozunk, az állatmenhelyektől kezdve az állatorvosokon át sok mindenkit megszólaltatok majd ebben a témában is, és persze várom a hallgatók hívását is” – tette hozzá Jáksó László.

A Sláger Reggel megújításának első reggelén egyébként élőben jelentkezett a stúdióból Peller Marian közreműködésével az RTL Klub Reggeli című műsora.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Karas Monika, az NMHH elnöke néhány nappal ezelőtt

A Karas Monika vezette médiahatóság a NAIH félrevezetésével leplezné törvénytelenségét

Az információszabadságról szóló törvény teljesen egyértelmű szövege ellenére a Péterfalvi Attila elnökölte Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hagyta magát megtéveszteni és asszisztált ahhoz a törvénytelenségsorozathoz, ami a médiahatóságnál zajlik. A NAIH először az időt húzta, majd törvénybe ütköző határozattal söpörte le az NMHH-ra vonatkozó panaszokat az asztaláról.

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.