fbpx
Drága örökösök, az RTL Klub sorozatának 3. évadának egyik jelenete

Segítséget ajánlanak a Drága örökösök és A mi kis falunk gyártói

A ContentLab&Factory Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a koronavírus miatt, a Drága örökösök 4. évadát érintő leállás kapcsán Kapitány Iván, Kapitány-Diószegi Judit és Boris Mihály, melyben segítséget ajánlanak a stáb nehézségek elé néző tagjainak.

Ahogyan arról már beszámoltunk, felfüggesztik a Drága örökösök című RTL-es tévésorozat következő (egyben utolsó) 4. évadának forgatását a Magyarországot is elérő koronavírus-világjárvány miatt – erről Kapitány Iván, a ContentLab&Factory műsorgyártó cég producere nyilatkozott a Media1-nek ma, hétfőn délelőtt.

Időközben a műsorgyártó cég Facebook-oldalán jelent meg egy levél, melyet Kapitány Iván mellett Kapitány-Diószegi Judit és Boris Mihály is aláírt, és amely anyagi és lelki segítséget ajánl azoknak a kollégáknak, akik most komoly nehézségekkel néznek, nézhetnek szembe.

 Kapitány Iván rendező, producer munka közben
Kapitány Iván rendező, producer munka közben

Kedves Munkatársunk, Barátunk! A világunkban kialakult nehéz helyzet következtében sok színész, operatőr, vágó, alkotó ember került bizonytalan helyzetbe. Mi, mint az egyik legjelentősebb magyar sorozatokat gyártó cég vezetői felelősséggel tartozunk egymásért ebben a nehéz időszakban. Mindnyájan most vizsgázunk türelemből, kitartásból, emberségből. Mint sokan tudjátok, mi „családi” vállalkozás vagyunk, kreatív, alkotó emberek közössége, de van egy szélesebb értelemben vett családunk is. Mindazok a színészek, filmes szakemberek, akikkel az elmúlt években együtt dolgoztunk a sikeres televíziós sorozatokban, és akik most komoly nehézségekkel néznek, nézhetnek szembe. A ContentLab&Factory tulajdonosaiként megkérünk minden kollégánkat, aki anyagi vagy lelki segítségre szorul, hogy forduljon hozzánk, keressen minket és mi egészen biztosan megtaláljuk a módját annak, hogy együtt megoldjuk a felmerülő problémákat. Együtt, összefogva sikerülni fog. Vigyázzatok egymásra, vigyázzunk magunkra!
Kapitány-Diószegi Judit, Kapitány Iván, Boris Mihály

Az ügy előzményeiről ITT olvasható el Kapitány Iván nyilatkozata.

Kapitány Iván a Media1 legutóbbi műsorának is vendége volt. Ebben a sorozatgyártás kulisszatitkairól mesélt, mely podcastként visszahallgatható.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon!

borító: Drága örökösök, az RTL Klub sorozatának 3. évadának egyik jelenete. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások