Drága örökösök, az RTL Klub sorozatának 3. évadának egyik jelenete

Segítséget ajánlanak a Drága örökösök és A mi kis falunk gyártói

A ContentLab&Factory Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a koronavírus miatt, a Drága örökösök 4. évadát érintő leállás kapcsán Kapitány Iván, Kapitány-Diószegi Judit és Boris Mihály, melyben segítséget ajánlanak a stáb nehézségek elé néző tagjainak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ahogyan arról már beszámoltunk, felfüggesztik a Drága örökösök című RTL-es tévésorozat következő (egyben utolsó) 4. évadának forgatását a Magyarországot is elérő koronavírus-világjárvány miatt – erről Kapitány Iván, a ContentLab&Factory műsorgyártó cég producere nyilatkozott a Media1-nek ma, hétfőn délelőtt.

Időközben a műsorgyártó cég Facebook-oldalán jelent meg egy levél, melyet Kapitány Iván mellett Kapitány-Diószegi Judit és Boris Mihály is aláírt, és amely anyagi és lelki segítséget ajánl azoknak a kollégáknak, akik most komoly nehézségekkel néznek, nézhetnek szembe.

 Kapitány Iván rendező, producer munka közben
Kapitány Iván rendező, producer munka közben

Kedves Munkatársunk, Barátunk! A világunkban kialakult nehéz helyzet következtében sok színész, operatőr, vágó, alkotó ember került bizonytalan helyzetbe. Mi, mint az egyik legjelentősebb magyar sorozatokat gyártó cég vezetői felelősséggel tartozunk egymásért ebben a nehéz időszakban. Mindnyájan most vizsgázunk türelemből, kitartásból, emberségből. Mint sokan tudjátok, mi „családi” vállalkozás vagyunk, kreatív, alkotó emberek közössége, de van egy szélesebb értelemben vett családunk is. Mindazok a színészek, filmes szakemberek, akikkel az elmúlt években együtt dolgoztunk a sikeres televíziós sorozatokban, és akik most komoly nehézségekkel néznek, nézhetnek szembe. A ContentLab&Factory tulajdonosaiként megkérünk minden kollégánkat, aki anyagi vagy lelki segítségre szorul, hogy forduljon hozzánk, keressen minket és mi egészen biztosan megtaláljuk a módját annak, hogy együtt megoldjuk a felmerülő problémákat. Együtt, összefogva sikerülni fog. Vigyázzatok egymásra, vigyázzunk magunkra!
Kapitány-Diószegi Judit, Kapitány Iván, Boris Mihály

Az ügy előzményeiről ITT olvasható el Kapitány Iván nyilatkozata.

Kapitány Iván a Media1 legutóbbi műsorának is vendége volt. Ebben a sorozatgyártás kulisszatitkairól mesélt, mely podcastként visszahallgatható.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon!

borító: Drága örökösök, az RTL Klub sorozatának 3. évadának egyik jelenete. Fotó: RTL Magyarország

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!