fbpx
Készül a Media1 adása

Elmarad a Media1 műsora, egy korábbi adást sugároz helyette a Spirit FM

A koronavírus-világjárvány miatti korlátozó intézkedések következtében alakult így. Helyette egy korábbi adásunk hallható, melyben Kapitány Iván, A mi kis falunk rendezője és Diószegi Judit producer nyilatkozott a hazai sorozatgyártás kulisszatitkairól, valamint Döbrentey Dániel, a Társaság a Szabadságjogokért jogásza.

A Spirit FM-nél a koronavírus-világjárvánnyal összefüggésben már a múlt héten meghozott korlátozó intézkedések következtében elmarad a Media1 ma esedékes műsora – helyette a Media1 két héttel ezelőtti műsorának ismétlését sugározza a Budapest FM  87,6 MHz-en és a spiritfm.hu-n keresztül hallható rádió.

Sajnáljuk, amiért ezúttal nem tudunk friss tartalommal jelentkezni, de az emberi élet, a járvány megfékezésére irányuló törekvés most az elsődleges.

Olvasóink-hallgatóink figyelmébe ajánljuk a korábbi műsoraink podcast változatát, köztük a legutóbbi adást, melynek vendége volt Kapitány Iván, A mi kis falunk és számos sikersorozat rendezője és Kapitány-Diószegi Judit, a ContentLab&Factory műsorgyártó cég producere, valamint Döbrentey Dániel, a TASZ jogásza. Ez a beszélgetés kerül most adásba ismét az FM 87,6 MHz-en is.

Kapitány Iván (jobbra) és Diószegi Judit, a ContentLab producere (balra) a Media1 műsorában
Kapitány Iván (jobbra) és Diószegi Judit, a ContentLab producere (balra) a Media1 március 2-i, ma megismételt műsorában

Érdemes feliratkozni a podcastra és a Media1 Facebook-oldalát is követni, hogy ne maradjanak le a következő adás podcast változatáról.

Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhet az élet a normális mederbe, addig is kérjük figyeljék híreinket a Media1 hírportálon!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások