fbpx
A Pesti Est magazin

Felfüggeszti működését a Pesti Est a koronavírus-járvány miatt – 30 éve nem történt még ilyen

A nyomtatott és az online kiadása is leáll.

A Pesti Est, hetente megjelenő országos kulturális programmagazin és az est.hu internetes oldal a koronavírus-járvány miatt felfüggeszti a lapkiadását, illetve működését – írja közleményében az ingyenes terjesztésű lap internetes oldalán.

A koronavírus-világjárvány miatt 2020. március 11-én kihirdetett, 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását is betiltó kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja.

„A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg” –  írja az újság Facebook-oldalán és az est.hu-n is közzétett közleményben Viszmeg Krisztina lapigazgató.

Tegnap írta meg a Media1, hogy leállnak az ATV és a Spirit FM egyes műsorai az országos veszélyhelyzet miatt. A járvány több más médiavállalatot is érint, ezekről ITT olvashat bővebben.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Borító: A Pesti Est magazin. Fotó: Pesti Est Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások