fbpx
Ozone TV Egyenlítő című műsor

Mészáros Lőrinc felesége megújította az Ozone TV-t is

A Life TV megújítása után a felcsúti dollármilliárdos felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla tévés társasága az Ozone TV arculatát is frissítette. Új műsorok is bekerültek a csatorna repertoárjába.

A Media Vivantis – Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla tévés médiavállalata – már tavaly novemberben bejelentette, hogy a Life TV után új arculatot és műsorokat tervez az Ozone TV-nek is. A megújulás mostanra megvalósult.

„Célunk az, hogy napjaink legfontosabb társadalmi kérdéseivel, például a környezetvédelem, klímaváltozás – közérthető módon foglalkozzunk, válaszokat találjunk, gondolkodásra késztessünk, a jelenünket és jövőnket meghatározó kérdésekben párbeszédet kezdeményezzünk”

írja közleményében az Ozone TV.

Űrkutatás és Magyarország titkos részei

A külföldi gyártású Ozone Univerzum az űrkutatás tudományos megközelítéséről szól, prioritásként kezelve a hazai kezdeményezéseket, eredményeket ezen a területen.

Másik új műsoruk a Titokzatos Magyarország, mely olyan ismeretlen helyeket mutat be, amelyek valamilyen titkot, érdekességet rejtenek. Ilyen például: titkos repülőgépgyár Budapest alatt, szellemjárta kastély a Balatonnál vagy éppen egy elhagyatott vonattemető Istvántelken.

Megújult az Egyenlítő és az Ozone Utazás

A csatorna két műsorát is megújította, az Egyenlítő című ismeretterjesztő és környezetvédelmi magazint aktualizálták, az Ozone Utazás elnevezésű világ tájait és városait bemutató műsor pedig új helyszínekkel fog jelentkezni.

A megújult Egyenlítő hetente egyszer jelentkezik és olyan témákban kezdeményez vitát és ezáltal párbeszédet, ami meghatározó a társadalom, az emberiség jelene és jövője szempontjából. A fenntarthatóság és fejlődés kérdéskörét is igyekszik körbejárni a csatorna, mint például a közlekedés jövője, legyen szó tömegközlekedésről vagy éppen autókról.

A Life TV és az Ozone TV korábban az Origót is működtető, a KESMA számára odaajándékozott New Wave Media Zrt. portfóliába tartozott. Mészáros Lőrinc felesége akkoriban szerezte meg a tévécsatornákat, amikor az általa vezetett Echo TV tavaly tavasszal összeolvadt a Hír TV-vel, és onnan Vaszily Miklóssal egyszerre távozott.

További tévés hírek találhatók a Media1 Tv rovatában!

Borító: Ozone TV Egyenlítő című műsor. Forrás: ozonetv.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások