fbpx
Az Ozone TV leendő logója

Mészáros Lőrinc felesége megújítja az Ozone Tv-t is

Most, hogy a Life TV megújításán már túl van a Media Vivantis, a felcsúti tulajdonú médiavállalat bemutatta az Ozone TV leendő arculatát is a Big Picture konferencián.

A kedden Budapesten megrendezett Big Picture tévés konferencián prezentált a Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csillának a 100 százalékos tulajdonában lévő Media Vivantis tévétársaság is. A cég egyik igazgatója, Szabó Péter hosszan beszélt arról, hogyan újították meg nemrégiben a Life TV-t, hogy „felkeltsék azt csipkerózsika álmából”, majd megmutatta az új saját gyártású műsorokat és felsorolta azokat a magyar celebeket, akik a megújulás óta láthatók a csatornán. (Ezekről korábban írtunk már részletesen.)

Szabó Péter a Life Tv-ről szóló rész után tért ki rá, hogy az ugyancsak a Media Vivantis érdekeltségében lévő Ozone TV is megújul.

Az Ozone tévécsatorna zsánere a megújulás után is megmarad

Az igazgató azt mondta, hogy az Ozone csatorna zsánere megmarad, vagyis ezután is természeti témákról esik majd szó, de lesznek bizonyos új műsorok is. Ezekről az előadó többet most nem mondott. Mindenesetre, hogy előrehaladott állapotban lehetnek a megújítással kapcsolatos terveik, azt jól mutatja, hogy a Media Vivantis munkatársa már a publikum előtt is bemutatta az Ozone TV megújult arculatát. Az új logóról készített mobiltelefonos felvételünk látszik a borítóképen.

A Life TV és az Ozone TV korábban a KESMA-nak odaajándékozott Origo (New Wave Media Zrt.) portfóliába tartozott. Mészáros Lőrinc felesége akkoriban szerezte meg a tévécsatornákat, amikor az általa vezetett Echo TV idén tavasszal összeolvadt a Hír TV-vel, és onnan Vaszily Miklóssal egyszerre távozott.

Egyébként a Life TV mellett az Ozone TV reklámidejének értékesítését is az Atmedia nevű kormányközeli sales house végzi.

A Big Picture tévés konferenciáról további tudósításaink ITT olvashatók, egyéb tévés hírek pedig ITT.

Borító: Az Ozone tévécsatorna leendő, a Big Picture konferencián bemutatott logója. Fotó: A szerző mobiltelefonos felvétele

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások