fbpx
A Rádió 88 stúdiója Szegeden

Távozott a szegedi Rádió 88 ügyvezetője, bejelentették az utódját

Tóth-Harasztos Géza utódja a rádió eddigi programigazgatója lett. Az új kihívásokat kereső Tóth-Harasztos Géza távozása azért is érdekes fejlemény, mivel ő a rádió tulajdonosaként is ismert.

Nacsa Norbert, a Rádió 88 eddigi programigazgatója lett a Rádió 88 ügyvezető igazgatója, erről maga Nacsa Norbert értesítette a Media1-et kedd este.

Az eddigi programigazgató a 12 éve ügyvezetőként dolgozó, a tájékoztatás szerint most új kihívások után néző Tóth-Harasztos Gézát váltja Szeged leghallgatottabb kereskedelmi rádiójának élén.

Tóth-Harasztos Géza egyébként a Rádió 88 tulajdonosaként is ismert.

Nacsa Norbert, a szegedi Rádió 88 programigazgatója
Nacsa Norbert, a szegedi Rádió 88 új ügyvezető igazgatója. fotó: radio88.hu

Ezek Nacsa Norbert tervei a Rádió 88 élén

Az új vezető jelezte: a jövőben tovább bővítené a médiavállalkozás üzleti portfólióját, amellyel a Rádió 88 partnereinek sikerességét eddigieknél is szélesebb körű szolgáltatásokkal segítenék.

Nacsa Norbert a Rádió 88 1990-es születése után nem sokkal csatlakozott az akkor még a Mars téren működő rádióhoz és testközelből ismerte meg a rádiót alapító Tóth András „Óriás” munkásságát. Ezt követően a Tisza Rádióban hallhatták őt a szegediek.

A Rádió 88-hoz 1996-ban került vissza, ahol zenei szerkesztő és műsorvezető lett. Majd 2005-ben a Sláger Rádiónál zenei szerkesztőként tett kitérő után 2006-ban tért vissza Szegedre. A Rádió 88-ban akkor már zenei igazgatóként és műsorvezetőként dolgozott, 2009-ben pedig már a rádióállomás programigazgatójaként mutatkozott be. Ez utóbbi pozícióban több mint 10 évig dolgozott.

„Szeretnénk, ha a kommunikáció, és a marketing területén minden eddiginél több segítséget tudnánk adni hirdetőinknek, legyen szó rendezvényszervezésről, sajtómunkáról, vagy éppen közösségi médiában való megjelenésről” – mondta el Nacsa Norbert, az újonnan kinevezett ügyvezető.

Az ügyvezető hozzátette:

„Ez nem azt jelenti, hogy teljesen új fába vágnánk a fejszénket: elég csak arra gondolni, hogy milyen sok embert mozgatnak meg rendezvényeink, de amellett sem mehetünk el, hogy olyan közösségi oldalt építettünk fel, amit napjainkban az 5 legnagyobb szegedi Facebook-oldal között tartanak számon. Tehát nem teszünk majd mást, mint hogy a nálunk hosszú idő alatt összegyűjtött tudást üzleti partnereink szolgálatába állítjuk” – zárta mondandóját Nacsa Norbert kiemelve, hogy ez egy hosszabb folyamat része lesz.

Más személyi változások is vannak a Rádió 88-nál

További változás, hogy az eddig értékesítőként tevékenykedő Rasztik Milán kibővült feladatkörrel, értékesítési vezetőként, míg Bálint K. Gergő műsorvezető – amellett, hogy hangját a jövőben sem kell hiányolnia a hallgatóknak a 88 adásából – stúdióvezetőként dolgozik tovább, így tehát új vezető kerül az értékesítési terület és a programing élére.

A rádiónál közölték: a tulajdonosi körében és szakmai stábjában más változás nem történt, így a hallgatók továbbra is eddigi kedvenceikkel tölthetik napjaikat a Rádió88-cal FM-en, online vagy mobilon.

Tavaly majdnem elvette a Médiatanács a Rádió 88 frekvenciáját, majd rejtélyes körülmények között menekült meg a rádió a grémium szorításából.

Az alábbi videóban az látszik, amint a Rádió 88 bejelenti, hogy a Médiatanács mégsem veszi el a szegedi kereskedelmi rádiós frekvenciáját.

A Rádió 88-ról szóló korábbi írásainkat IDE kattintva érhetik el. További hírek találhatók a Media1.hu hírportálon!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások