Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt miniszterelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában

Gyurcsány Ferenc is úgy járt, ahogy a Pestisrácok

A volt miniszterelnök YouTube csatornája is elérhetetlenné vált, épp mielőtt a videómegosztón élőben sugározta volna évértékelőjét.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

„A csatorna törlésre került, mert számos szerzői jogi panaszt kaptunk az itt felhasznált anyagokról”

– ez az üzenet jelent meg a Demokratikus Koalíció (DK) pártelnökének YouTube csatornáján, vette észre a 444. Gyurcsány csatornájának videói elérhetetlenné váltak.

A 444 utolérte az ellenzéki pártot, ahol azt mondták, maguk sem tudják, mi történt, de megkeresik a YouTube-ot emiatt. A pártelnök, volt miniszterelnök egyébként éppen vasárnap tartotta évértékelőjét, és úgy tervezték, hogy a YouTube-on élőben adják. Végül azonban a Facebookon sugározták Gyurcsány Ferenc beszédét.

Gyurcsány a YouTube-on közzétett videóiban időnként külső elemeket, film- és sorozatrészleteket is felhasználtak, elképzelhető, hogy a szerzői jogi panaszok erre vezethetők vissza.

Mint arról beszámoltunk, pár napja a PestiSrácok YouTube-fiókját is törölte a Google videómegosztója.

Frissítés 2020.02.11

Trollok babráltak ki Gyurcsánnyal

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke mostanra visszatérhetett a YouTube-ra, mert esetében a letiltást furcsa nevű trollok indították, a letiltás alaptalannak bizonyult.

Kiderült az is, hogy a PestiSrácok esetében mi áll a tiltás háttérében. Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője azt állítja, hogy egy készülő oknyomozó anyag miatt a szerkesztőség egyik munkatársa gyerekpornót töltött fel a profilba, nem nyilvánosan, a kritikus részek kitakarásával. A YouTube egyelőre nem oldotta fel a tiltást, a történteket a közösségi szabályok megsértésének értékeli.

Borító: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt miniszterelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában
Szóljon hozzá!