Blikk.hu logó

Átment a Ringier Axel Springer Magyarország az Adaptive Mediához

Így a blikk.hu-t is az Adaptive Media értékesíti 2020-tól az ügynökségi, illetve programmatic piacon.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az Adaptive Media sales house-t bízza meg a Ringier Axel Springer Magyarország az online hirdetési felületeinek értékesítésével 2020-tól, ezt a RAS Magyarország jelentette be ma, nem sokkal ezelőtt.

A kiadóvállalat és a hazai médiaértékesítő stratégiai együttműködése elsősorban az ügynökségi piac kiszolgálására, valamint a programozott hirdetési felületek értékesítésére vonatkozik.

A Ringier Axel Springer Magyarország kiadóvállalat és az Adaptive Media sales house együttműködése a napokban már el is indult, és a kiadó online portfólióját érinti: így a Blikk.hu, a Blikk Rúzs, a Kiskegyed.hu, a Glamour.hu, a Noizz.hu, az Egészségkalauz.hu és a Recepttár.hu hirdetési felületeit az Adaptive Media képviseli az ügynökségi piac irányában, illetve a sales house értékesíti a programozott hirdetési felületeket is.

A Ringier Axel Springer Magyarország eddig az Ads Interactive céggel dolgozott együtt.

A Ringier Axel Springer Magyarország jelezte: a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a kiadó nyomtatott kiadványaihoz és BTL aktivitásaihoz kapcsolódó sales tevékenységet továbbra is a Ringier Axel Springer saját értékesítő csapata végzi, mint ahogyan a direkt partnerek többségének digitális kampánymenedzsmentje is a kiadónál marad.

A cégcsoport online portfóliója havonta több mint 3,2 millió egyedi látogatót ér el.

Disclaimer: A Media1 hirdetési felületeinek ügynökségi értékesítését is az Adaptive Media végzi.

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Bodolai László szerint Erdélyi Superman Zsolt magánakciója volt a videó, amivel leváltatná az Index főszerkesztőjét a NER-közeli Indamediának tanácsot adó egykori SZDSZ-es kampányguru

Erdélyi Superman Zsolt nyilvános videója szerint Dull Szabolcs helyett olyan főszerkesztőre lenne szükség az Index élén, aki „nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. Bírálja az Indexet azért is, amiért hozzájárulást kér olvasóitól az Index a működésére. A Media1 felhívta Dull Szabolcsot, valamint Bodolai Lászlót, az Index.hu Zrt. elnökét, mit szólnak a legújabb fejleményekhez.