Blikk.hu logó

Átment a Ringier Axel Springer Magyarország az Adaptive Mediához

Így a blikk.hu-t is az Adaptive Media értékesíti 2020-tól az ügynökségi, illetve programmatic piacon.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az Adaptive Media sales house-t bízza meg a Ringier Axel Springer Magyarország az online hirdetési felületeinek értékesítésével 2020-tól, ezt a RAS Magyarország jelentette be ma, nem sokkal ezelőtt.

A kiadóvállalat és a hazai médiaértékesítő stratégiai együttműködése elsősorban az ügynökségi piac kiszolgálására, valamint a programozott hirdetési felületek értékesítésére vonatkozik.

A Ringier Axel Springer Magyarország kiadóvállalat és az Adaptive Media sales house együttműködése a napokban már el is indult, és a kiadó online portfólióját érinti: így a Blikk.hu, a Blikk Rúzs, a Kiskegyed.hu, a Glamour.hu, a Noizz.hu, az Egészségkalauz.hu és a Recepttár.hu hirdetési felületeit az Adaptive Media képviseli az ügynökségi piac irányában, illetve a sales house értékesíti a programozott hirdetési felületeket is.

A Ringier Axel Springer Magyarország eddig az Ads Interactive céggel dolgozott együtt.

A Ringier Axel Springer Magyarország jelezte: a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a kiadó nyomtatott kiadványaihoz és BTL aktivitásaihoz kapcsolódó sales tevékenységet továbbra is a Ringier Axel Springer saját értékesítő csapata végzi, mint ahogyan a direkt partnerek többségének digitális kampánymenedzsmentje is a kiadónál marad.

A cégcsoport online portfóliója havonta több mint 3,2 millió egyedi látogatót ér el.

Disclaimer: A Media1 hirdetési felületeinek ügynökségi értékesítését is az Adaptive Media végzi.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Karas Monika, az NMHH elnöke néhány nappal ezelőtt

A Karas Monika vezette médiahatóság a NAIH félrevezetésével leplezné törvénytelenségét

Az információszabadságról szóló törvény teljesen egyértelmű szövege ellenére a Péterfalvi Attila elnökölte Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hagyta magát megtéveszteni és asszisztált ahhoz a törvénytelenségsorozathoz, ami a médiahatóságnál zajlik. A NAIH először az időt húzta, majd törvénybe ütköző határozattal söpörte le az NMHH-ra vonatkozó panaszokat az asztaláról.

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.