RTL Most +

Bővül az RTL Most+ elérhetősége

Az RTL Most+ prémium internetes platform 2020 elejére már hét szolgáltatónál vált elérhetővé.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az eddigi négy mellett további három szolgáltató, a Tarr Kft., a Kapos-NET és a Sághy-Sat ügyfelei számára is elérhetővé válik az RTL Most+ prémium internetes szolgáltatás, mely különböző prémium funkciókat nyújt a korábban már megszokott ingyenes RTL Most platformhoz képest – derül ki egy, az RTL Magyarország által kiadott sajtóközleményből.

Az RTL Most+ esetében HD-minőségű videók (későbbiekben Full-HD minőségű) érhetők el, Chromecast lehetőséget is biztosít, melynek köszönhetően az RTL Most+ felületen közzétett videós tartalmak tévékészüléken is nézhetők. Emellett a felületen exkluzív, kizárólag itt elérhető tartalmakkal is találkozhatnak a felhasználók, akiknek lehetőségük van az RTL Magyarországhoz tartozó csatornák, az RTL Klub, RTL II, Cool TV, Film+, Sorozat+, RTL Gold, Muzsika TV élő adásainak követésére is. További jellemzője a prémium platformnak, hogy ezen keresztül a műsorok hosszabb ideig nézhetők vissza, és azokat a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakítja meg.

Az RTL Magyarország tavaly október végén tette elérhetővé először az RTL Most+ prémium internetes szolgáltatást, eleinte egyetlen szolgáltatónál, a Telenornál, de még az ősz elején az RTL Magyarország a PR-Telecommal, majd novemberben a Vodafone-UPC-vel és december második felében a UPC Direct  műholdas szolgáltatóval is megállapodott arról, hogy az RTL Most+ elérhetővé válik ezen műsorterjesztő cégek ügyfelei számára is.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

Egy iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

Anadolu hírügynökség

Vádat emeltek a török állami hírügynökség munkatársai ellen Egyiptomban

Álhírterjesztéssel vádolják őket. Az újságírók bebörtönzésében élen járó országok toplistáján 2. helyen végző Törökország és a 3. helyen végző Egyiptom eközben azon vitatkozik, melyik ország kevésbé tisztelője a sajtó szabadságának. A letartóztatottak közül egyébként egy fő mostanra hazatért Törökországba.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!