RTL Most +

Bővül az RTL Most+ elérhetősége

Az RTL Most+ prémium internetes platform 2020 elejére már hét szolgáltatónál vált elérhetővé.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az eddigi négy mellett további három szolgáltató, a Tarr Kft., a Kapos-NET és a Sághy-Sat ügyfelei számára is elérhetővé válik az RTL Most+ prémium internetes szolgáltatás, mely különböző prémium funkciókat nyújt a korábban már megszokott ingyenes RTL Most platformhoz képest – derül ki egy, az RTL Magyarország által kiadott sajtóközleményből.

Az RTL Most+ esetében HD-minőségű videók (későbbiekben Full-HD minőségű) érhetők el, Chromecast lehetőséget is biztosít, melynek köszönhetően az RTL Most+ felületen közzétett videós tartalmak tévékészüléken is nézhetők. Emellett a felületen exkluzív, kizárólag itt elérhető tartalmakkal is találkozhatnak a felhasználók, akiknek lehetőségük van az RTL Magyarországhoz tartozó csatornák, az RTL Klub, RTL II, Cool TV, Film+, Sorozat+, RTL Gold, Muzsika TV élő adásainak követésére is. További jellemzője a prémium platformnak, hogy ezen keresztül a műsorok hosszabb ideig nézhetők vissza, és azokat a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakítja meg.

Az RTL Magyarország tavaly október végén tette elérhetővé először az RTL Most+ prémium internetes szolgáltatást, eleinte egyetlen szolgáltatónál, a Telenornál, de még az ősz elején az RTL Magyarország a PR-Telecommal, majd novemberben a Vodafone-UPC-vel és december második felében a UPC Direct  műholdas szolgáltatóval is megállapodott arról, hogy az RTL Most+ elérhetővé válik ezen műsorterjesztő cégek ügyfelei számára is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!