fbpx
RTL Most +

A Telenornál jelenik meg elsőként az RTL Most+

Ez több újdonságot is biztosít majd a Telenor My TV felhasználói számára.

Magyarországon elsőként a Telenor MyTV online szolgáltatás előfizetői használhatják majd az RTL Magyarország RTL Most+ elnevezésű új, idén bevezetendő platformját.

Idén áprilisban derült ki, hogy az RTL Magyarország disztribúciós partnereknek kínált tartalmai kiegészülnek az RTL Most prémium változatával. A tartalmában és funkcióiban továbbfejlesztett, RTL Most+ nevet viselő termék legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse.

Az RTL Most+ az eddig ismert RTL Most felülethez képest több előnyt is nyújt majd a felhasználóknak.

Az RTL Most+ HD, a későbbiekben pedig FullHD felbontású videót, Chromecast támogatást, valamint kizárólag ezen a felületen elérhető, exkluzív tartalmat is kínál. A hagyományos RTL Most felülethez képest a felhasználók kevesebb reklámmal találkozhatnak, ugyanakkor a sorozatokat és filmeket hosszabb ideig érhetik el a felületen. Emellett az érdeklődők az RTL Magyarország csatornáinak lineáris, élő adását is elérhetik az RTL Most+ felületen keresztül.

Az RTL Most+ felülete
Az RTL Most+ felülete

„A digitális a jövő és az RTL Most jelenlegi sikere alapján biztosak vagyunk benne, hogy ez a továbbfejlesztett, bővített verzió értéket jelent a televízió előfizetők számára, hiszen a többképernyős elérés ma már szinte elvárás” – fogalmazott Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális igazgatója.

„Nem titkolt célunk, hogy ügyfeleinknek prémium minőségű szolgáltatásokat kínáljunk a Hipernet hálózaton keresztül. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy portfóliónk ismét egy exkluzív platformmal bővül. Felméréseink azt mutatják, hogy egyre többen választják az online tévészolgáltatásokat, és az ügyfelek igénylik a bővülő tartalomkínálatot. Ahogy a MyTV-t, úgy annak szolgáltatásait is hűség nélkül tesszük elérhetővé nemcsak a telenorosoknak, hanem bármely hazai mobilszolgáltató ügyfeleinek” – mondta el Birck Balázs, a Telenor Magyarország otthoni szolgáltatások üzletág-igazgatója.

A Telenor MyTV felhasználói várhatóan 2019 negyedik negyedévétől használhatják majd az RTL Most+ szolgáltatás által nyújtott előnyöket. A szolgáltatás pontos indulásáról a két vállalat a későbbiekben ad tájékoztatást.

Az eddigi RTL Most legnépszerűbb tartalmairól épp a napokban közölt néhány adatot az RTL, erről szóló írásunk ide kattintva érhető el.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások