fbpx
RTL Most +

Megállapodott az RTL Magyarország és a Vodafone-UPC

A megállapodásnak köszönhetően a Vodafone-UPC előfizetői is hozzájutnak az RTL Most+ nevű internetes rendszer adta előnyökhöz és érhetnek el például exkluzív tartalmakat.

December 2-től a Vodafone-UPC (UPC Magyarország) előfizetői is díjmentesen elérhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait és azokat az újdonságokat, melyeket először kizárólag az RTL Most+ felhasználók érhetnek el – közölte az RTL Magyarország pénteken.

A tájékoztatás szerint az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri majd, aki az arra jogosult digitális tévés csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben.

Az RTL Most+ kínálatában olyan tartalmak is megtalálhatók, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Hetente érkezik a kizárólag ezen a platformon nézhető #nofilter című minisorozat újabb epizódja. Már novemberben elérhető lesz az RTL Most+ felhasználók számára a Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az RTL Most+-on lehet megnézni.

Az RTL Most+ felülete
Az RTL Most+ felülete

Ezeken túl még számos, csak a digitális platformon elérhető előnyt kapnak a felhasználók. November végén indul a Téli pop-up, ami szórakoztató filmes kínálattal várja a nézőket. A legizgalmasabbnak ígérkező újdonság pedig az RTL Klub saját gyártású, jövőre bemutatásra kerülő romantikus sorozata, a Bátrak Földje premierje. A telenovella első három epizódja már jóval a televíziós bemutatást megelőzően, az ünnepek alatt kizárólag az RTL Most+-on lesz először látható. (A Bátrak Földje előzetese ide kattintva érhető el.)

Az RTL Most+ prémium platformjában további exkluzív tartalmak lesznek, valamint hosszabb ideig elérhető tartalmakkal és kevesebb reklámmal lesznek elérhetők a műsorok. Elérhető az összes RTL-es tévécsatorna élő adása, a tartalmak HD-minőségűek és és Chromecast lehetőség is van.

Az RTL Most+ idén október végén indult, először a Telenornál, majd nem sokkal később a PR-Telecom is hasonló bejelentést tett.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások