RTL Most +

Megállapodott az RTL Magyarország és a Vodafone-UPC

A megállapodásnak köszönhetően a Vodafone-UPC előfizetői is hozzájutnak az RTL Most+ nevű internetes rendszer adta előnyökhöz és érhetnek el például exkluzív tartalmakat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

December 2-től a Vodafone-UPC (UPC Magyarország) előfizetői is díjmentesen elérhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait és azokat az újdonságokat, melyeket először kizárólag az RTL Most+ felhasználók érhetnek el – közölte az RTL Magyarország pénteken.

A tájékoztatás szerint az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri majd, aki az arra jogosult digitális tévés csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben.

Az RTL Most+ kínálatában olyan tartalmak is megtalálhatók, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Hetente érkezik a kizárólag ezen a platformon nézhető #nofilter című minisorozat újabb epizódja. Már novemberben elérhető lesz az RTL Most+ felhasználók számára a Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az RTL Most+-on lehet megnézni.

Az RTL Most+ felülete
Az RTL Most+ felülete

Ezeken túl még számos, csak a digitális platformon elérhető előnyt kapnak a felhasználók. November végén indul a Téli pop-up, ami szórakoztató filmes kínálattal várja a nézőket. A legizgalmasabbnak ígérkező újdonság pedig az RTL Klub saját gyártású, jövőre bemutatásra kerülő romantikus sorozata, a Bátrak Földje premierje. A telenovella első három epizódja már jóval a televíziós bemutatást megelőzően, az ünnepek alatt kizárólag az RTL Most+-on lesz először látható. (A Bátrak Földje előzetese ide kattintva érhető el.)

Az RTL Most+ prémium platformjában további exkluzív tartalmak lesznek, valamint hosszabb ideig elérhető tartalmakkal és kevesebb reklámmal lesznek elérhetők a műsorok. Elérhető az összes RTL-es tévécsatorna élő adása, a tartalmak HD-minőségűek és és Chromecast lehetőség is van.

Az RTL Most+ idén október végén indult, először a Telenornál, majd nem sokkal később a PR-Telecom is hasonló bejelentést tett.

Szóljon hozzá!