RTL Most +

Megállapodott az RTL Magyarország és a Vodafone-UPC

A megállapodásnak köszönhetően a Vodafone-UPC előfizetői is hozzájutnak az RTL Most+ nevű internetes rendszer adta előnyökhöz és érhetnek el például exkluzív tartalmakat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

December 2-től a Vodafone-UPC (UPC Magyarország) előfizetői is díjmentesen elérhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait és azokat az újdonságokat, melyeket először kizárólag az RTL Most+ felhasználók érhetnek el – közölte az RTL Magyarország pénteken.

A tájékoztatás szerint az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri majd, aki az arra jogosult digitális tévés csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben.

Az RTL Most+ kínálatában olyan tartalmak is megtalálhatók, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Hetente érkezik a kizárólag ezen a platformon nézhető #nofilter című minisorozat újabb epizódja. Már novemberben elérhető lesz az RTL Most+ felhasználók számára a Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az RTL Most+-on lehet megnézni.

Az RTL Most+ felülete
Az RTL Most+ felülete

Ezeken túl még számos, csak a digitális platformon elérhető előnyt kapnak a felhasználók. November végén indul a Téli pop-up, ami szórakoztató filmes kínálattal várja a nézőket. A legizgalmasabbnak ígérkező újdonság pedig az RTL Klub saját gyártású, jövőre bemutatásra kerülő romantikus sorozata, a Bátrak Földje premierje. A telenovella első három epizódja már jóval a televíziós bemutatást megelőzően, az ünnepek alatt kizárólag az RTL Most+-on lesz először látható. (A Bátrak Földje előzetese ide kattintva érhető el.)

Az RTL Most+ prémium platformjában további exkluzív tartalmak lesznek, valamint hosszabb ideig elérhető tartalmakkal és kevesebb reklámmal lesznek elérhetők a műsorok. Elérhető az összes RTL-es tévécsatorna élő adása, a tartalmak HD-minőségűek és és Chromecast lehetőség is van.

Az RTL Most+ idén október végén indult, először a Telenornál, majd nem sokkal később a PR-Telecom is hasonló bejelentést tett.

Szóljon hozzá!

Bakos Lívia, a HírTv munkatársa, még az Echo TV weboldalán

A HírTV stábja másodjára is kivonult a 24.hu újságírónőjének magánlakása elé, be is mondták a lakcímét és csengetéssel zavarták meg a kisgyermekes család nyugalmát

Folytatja a Varga Zoltán üzletember tulajdonában lévő 24.hu újságírónőjéről, Kovács Angel Mariannáról szóló, az újságíró lakcímét is közzétevő lejáratósorozatát a fideszes médiaholding. A HírTV (Bakos Lívia közreműködésével) ma délután többfős stábjával hívatlanul újra kivonult a 24.hu újságírójának magánlakása elé, majd ott immáron csengetéssel is megzavarták a 24.hu kisgyermekes újságírónőjének és családjának nyugalmát. Felhívtuk a HírTV munkatársát, mit szólna hozzá, ha őt is a magánlakásán zargatná egy tévéstáb és bemondanák adásban a lakcímét. Egy jogász eközben azt mondja, a műsorban elhangzottak miatt az újságírónak érdemes lenne személyiségi jogi pert indítania, azt is elmondta, miért.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.