RTL Most +

Az RTL Most+ újabb szolgáltatónál jelenik meg

A prémium internetes tévészolgáltatás a PR-Telecom kínálatában is megjelenik hamarosan.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország péntek délután tett bejelentése értelmében a PR-Telecom előfizetői is kihasználhatják majd az RTL Magyarország prémium szolgáltatását, az RTL Most+ elnevezésű prémium internetes platformot.

A két vállalat a pontos indulási időpontról később ad felvilágosítást, most mindössze annyit közöltek, hogy létrejött a megállapodás, és az indulás a közeli jövőben várható.

Az RTL Magyarország 2019 idén tavasszal jelentette be, hogy műsorterjesztő (disztribúciós) partnereknek kínált tartalmai kiegészülnek az RTL Most prémium változatával.

A tartalmában és funkcióiban továbbfejlesztett, RTL Most+ nevet viselő termék legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse. Az RTL Most+-on a sorozatok és a filmek hosszabb ideig lesznek elérhetők, élőben követhetők az RTL Magyarország csatornái, és a platform exkluzív tartalmat is kínál. Mindezt HD, a későbbiekben pedig FullHD minőségben.

Az RTL Most+ felülete
Az RTL Most+ tervezett felülete

Az RTL Most+ emellett Chromecast támogatást is biztosít. A hagyományos RTL Most felülethez képest a felhasználók kevesebb reklámmal találkozhatnak. Ismert az is, hogy az RTL Nofilter című sorozata csak az RTL Most+ platformon lesz elérhető.

A megegyezés értelmében az RTL Magyarország teljes portfóliója továbbra is a PR-Telecom kínálatának része marad, emellett az RTL Magyarország csatornái a jövőben is elérhetőek lesznek a PR-Telecom PR GOTV multiscreen szolgáltatásában.

Korábban az RTL Magyarország a Telenorral is megállapodást kötött már az RTL Most+ kapcsán: a mobilszolgáltató MyTV rendszerén keresztül is igénybe vehető lesz a platform.

Szóljon hozzá!