RTL Most +

Az RTL Most+ újabb szolgáltatónál jelenik meg

A prémium internetes tévészolgáltatás a PR-Telecom kínálatában is megjelenik hamarosan.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Magyarország péntek délután tett bejelentése értelmében a PR-Telecom előfizetői is kihasználhatják majd az RTL Magyarország prémium szolgáltatását, az RTL Most+ elnevezésű prémium internetes platformot.

A két vállalat a pontos indulási időpontról később ad felvilágosítást, most mindössze annyit közöltek, hogy létrejött a megállapodás, és az indulás a közeli jövőben várható.

Az RTL Magyarország 2019 idén tavasszal jelentette be, hogy műsorterjesztő (disztribúciós) partnereknek kínált tartalmai kiegészülnek az RTL Most prémium változatával.

A tartalmában és funkcióiban továbbfejlesztett, RTL Most+ nevet viselő termék legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse. Az RTL Most+-on a sorozatok és a filmek hosszabb ideig lesznek elérhetők, élőben követhetők az RTL Magyarország csatornái, és a platform exkluzív tartalmat is kínál. Mindezt HD, a későbbiekben pedig FullHD minőségben.

Az RTL Most+ felülete
Az RTL Most+ tervezett felülete

Az RTL Most+ emellett Chromecast támogatást is biztosít. A hagyományos RTL Most felülethez képest a felhasználók kevesebb reklámmal találkozhatnak. Ismert az is, hogy az RTL Nofilter című sorozata csak az RTL Most+ platformon lesz elérhető.

A megegyezés értelmében az RTL Magyarország teljes portfóliója továbbra is a PR-Telecom kínálatának része marad, emellett az RTL Magyarország csatornái a jövőben is elérhetőek lesznek a PR-Telecom PR GOTV multiscreen szolgáltatásában.

Korábban az RTL Magyarország a Telenorral is megállapodást kötött már az RTL Most+ kapcsán: a mobilszolgáltató MyTV rendszerén keresztül is igénybe vehető lesz a platform.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

törölt cikkek helye a Magyar Nemzet online-on

Cikkeket távolított el a Magyar Nemzet Online

Három cikkét is eltávolította ma a kormánypárti Magyar Nemzet internetes kiadása, miután kiderült, hogy az úgy hozott nyilvánosságra érzékeny orvosi titkokat, hogy arra nem volt felhatalmazása sem neki, sem a lapnak nyilatkozó Nagy Gábor orvosigazgatónak. Egy orvos eközben úgy döntött, nem nyilatkozik többé a 168 Órának, amíg Rózsa Péter a lap főszerkesztője.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!