Reszkessetek, betörők! Kevinnel

Bejött a TV2 számítása a Reszkessetek, betörők! sokadik ismétlésével

Még mindig nem unják Kevint a magyarok: az amerikai vígjáték ki tudja hanyadik ismétlésével győzni tudott a TV2 az RTL Klubbal szemben karácsonykor, javítva ezzel a TV2 az év többi részében rosszul alakuló főműsoridős nézettségi adatain.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

53-re nőtt a TV2 által 2019-ben, a kereskedelmileg kiemelt korcsoportban, a 18 és 49 év közöttiek közöttiek között megnyert főműsoridős esték száma, köszönhetően a TV2 karácsonyi ünnepek alatt elért eredményeinek. A TV2 a Reszkessetek, betörők! című amerikai vígjáték sokadik ismétlésének köszönhetően tudott szépíteni az idén összesen 305 főműsoridős estét (az esték 84 százalékát) megnyerő RTL Klubbal szemben.

A Nielsen Közönségmérés legfrissebb adatai alapján a TV2-t választották legtöbben december 24. és december 26. között a kereskedelmileg kiemelten fontos, 18-49 év közötti korcsoportban, valamint a 18 és 59 év közöttiek táborában is. A három nap átlagos közönségaránya a TV2-n a 18-49-es korcsoportban 14,9 százalék volt, míg az RTL Klub némiképp elmaradva, 12,7 százalékot ért el.

A Reszkessetek, betörők! december 24-én sugározott első epizódját a 18-49 év közötti nézők 20,9 százaléka választotta, és ezzel az 52. hét legnézettebb tévéműsora lett. Másnap, december 25-én a Reszkessetek, betörők! 2. része, az Elveszve New Yorkban is hasonló, 20,9 százalékos közönségarányt produkált a TV2 számára 18-49-ben, ezzel az amerikai vígjáték az 52. hét második legnézettebb tévéműsora lett.

A betörőkkel megküzdő Kevint december 24-én 335 ezren nézték, míg 25-én 327 ezren választották a 18-49 év közötti korcsoportból.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!