fbpx
Sláger FM

Búcsúzik Abaházi Csaba és a reggeli stáb a Sláger FM-től

Átalakul a rádió reggeli műsorsávjának csapata 2020-tól, derül ki a műsorvezető búcsúzásából.

Távozik Abaházi Csaba, a Sláger FM népszerű reggeli műsora, a Sláger Reggel műsorvezetője, illetve a reggeli műsorvezetői stáb – értesült a Media1.

„Mennyi minden történt az elmúlt 3 évben!  Viszont ma, kicsivel több mint 3 év után, véget ér az életem egyik fontos fejezete.
Köszönöm: Vágó Piros; Antal Kaldenecker; Szabó Kinga; Lorant Csorba Lóci; Turbó Tomi, Dudás Ádám; Pónácz András; Pordàn Petra; Aryee Claudia/ Tücsi; Növényi Norbert; Bárdosi Sanyi; Ba Nyilas Hajni. És köszönöm mindenkinek, aki velünk ébredt! Folytatásról jönnek az infók rövidesen, ugyanitt!”

írta a Sláger Reggel távozó műsorvezetője a Facebookon.

Miután valaki rákérdezett, mi történt, Abaházi Csaba azt írta:

„Átalakul a reggeli műsor, nem mi fogjuk készíteni januártól.”

Arról, merre folytatja rádiós karrierjét, Abaházi annyit mondott, fogunk még hallani róla, de most egyelőre szusszan egyet.

A Sláger Reggelt az elmúlt időszakban Abaházi mellett Pordán Petra, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert készítették. minden hétköznap reggel 6 és 10 között a 95.8 Sláger FM-en. Miután Abaházi többes számban írt arról, hogy nem ők fogják készíteni műsort, máris találgatások kezdődtek, vajon kik lesznek a Sláger FM új műsorvezetői.

Amint kiderül ezzel kapcsolatban valami, beszámolunk fejleményről, ahogy arról is, hogy Abaházi Csabával és az eddigi reggeli stábbal mi lesz.

Frissítés 2020.01.02. 20:40

Kiderült, mit csinál ezentúl Abaházi Csaba. Megtudtuk azt is, ki lesz az új műsorvezetője a Sláger Reggelnek.

További rádiós hírek olvashatók a Media1 rádió rovatában, ahol nemrég beszámoltunk arról, hogy 24 év után távozik a Gong Rádió alapító-főszerkesztője, helyére Fodor István, a KESMA/Mediaworks embere érkezik, de beszámoltunk arról is, hogy ma elnémul a Civil Rádió a budapesti FM 98,0 MHz-en, a Kossuth Rádió vezetője pedig 3 éves cégbírósági eltiltás alatt áll, emellett összeférhetetlenségi aggályok is felmerültek a személyét illetően.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások