Tőzsér Judit, a Gong Rádió leköszönő alapító-ügyvezetője

24 év után távozott a Gong Rádió alapító-ügyvezetője

Az utód a tulajdonossá vált fideszes médiaholdingtól érkezik a 7 frekvenciával rendelkező népszerű rádióhoz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Leköszönt a napokban Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezetője, írja a hiros.hu. A Kecskeméti Médiacentrum honlapja szerint Tőzsér Judit utódja Fodor István, a Mediaworks Hungary üzletfejlesztési igazgatója lett.

A Mediaworks, ahonnan az ügyvezető érkezett, a fideszes médiaholding, a KESMA/Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány kiterjedt, közel félezer médiumból álló portfóliójának része, ahogyan egyébként tavaly óta – legalábbis részben – maga a Gong Rádió/Gong FM is, melybe először 300 millió forintért bevásárolta magát Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos 81,7 százalékos tulajdonosnak, tavaly novemberben azonban egy reggelen, több más médiavállalkozóhoz hasonlóan ő is épp azzal a gondolattal ébredt, hogy inkább felajánlja a nemrég megszerzett médiavállalatát az újonnan létrejövő fideszes médiaholdingnak, a KESMA-nak. Az Opten céginformációs rendszer szerint azonban továbbra is tulajdonos maradt a KESMA mellett a Gong Rádiót működtető kecskeméti székhelyű kft.-ben Kecskemét Megyei Jogú Városának Önkormányzata.

Tőzsér Judit az ügyvezetői posztról való távozása ellenére egyelőre nem távolodik el teljesen a Gong Rádiótól, ugyanis tanácsadóként továbbra is foglalkoztatja őt a kecskeméti székhelyű, hét városban – Kecskeméten, Baján, Nagykörösön, Csongrádon, Gyömrőn, Kecelen, Solton fogható fogható rádió alapító-ügyvezetője.

A leköszönő ügyvezető azt nyilatkozta, azért döntött a cég éléről történő távozás mellett, mert a Gong indulása óta eltelt 24 év sok energiát vett ki belőle, és szeretne mostantól több időt tölteni a családjával és a barátaival.

A Gong Rádió kezdetben Kecskemét térségében volt hallható, de jelenleg már 7 rádiós frekvenciája is van, így a NER-közeli rádió Budapesttől Szegedig, Szekszárdtól Békéscsabáig elérhető az FM-en.

Borító: Tőzsér Judit, a Gong Rádió leköszönő alapító-ügyvezetője. Fotó: gongradio.hu

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

Országház, Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!