fbpx
Tőzsér Judit, a Gong Rádió leköszönő alapító-ügyvezetője

24 év után távozott a Gong Rádió alapító-ügyvezetője

Az utód a tulajdonossá vált fideszes médiaholdingtól érkezik a 7 frekvenciával rendelkező népszerű rádióhoz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Leköszönt a napokban Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezetője, írja a hiros.hu. A Kecskeméti Médiacentrum honlapja szerint Tőzsér Judit utódja Fodor István, a Mediaworks Hungary üzletfejlesztési igazgatója lett.

A Mediaworks, ahonnan az ügyvezető érkezett, a fideszes médiaholding, a KESMA/Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány kiterjedt, közel félezer médiumból álló portfóliójának része, ahogyan egyébként tavaly óta – legalábbis részben – maga a Gong Rádió/Gong FM is, melybe először 300 millió forintért bevásárolta magát Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos 81,7 százalékos tulajdonosnak, tavaly novemberben azonban egy reggelen, több más médiavállalkozóhoz hasonlóan ő is épp azzal a gondolattal ébredt, hogy inkább felajánlja a nemrég megszerzett médiavállalatát az újonnan létrejövő fideszes médiaholdingnak, a KESMA-nak. Az Opten céginformációs rendszer szerint azonban továbbra is tulajdonos maradt a KESMA mellett a Gong Rádiót működtető kecskeméti székhelyű kft.-ben Kecskemét Megyei Jogú Városának Önkormányzata.

Tőzsér Judit az ügyvezetői posztról való távozása ellenére egyelőre nem távolodik el teljesen a Gong Rádiótól, ugyanis tanácsadóként továbbra is foglalkoztatja őt a kecskeméti székhelyű, hét városban – Kecskeméten, Baján, Nagykörösön, Csongrádon, Gyömrőn, Kecelen, Solton fogható fogható rádió alapító-ügyvezetője.

A leköszönő ügyvezető azt nyilatkozta, azért döntött a cég éléről történő távozás mellett, mert a Gong indulása óta eltelt 24 év sok energiát vett ki belőle, és szeretne mostantól több időt tölteni a családjával és a barátaival.

A Gong Rádió kezdetben Kecskemét térségében volt hallható, de jelenleg már 7 rádiós frekvenciája is van, így a NER-közeli rádió Budapesttől Szegedig, Szekszárdtól Békéscsabáig elérhető az FM-en.

Borító: Tőzsér Judit, a Gong Rádió leköszönő alapító-ügyvezetője. Fotó: gongradio.hu
Szóljon hozzá!