fbpx
RTL Most +

Sorozatrajongóknak kedvez az RTL Most+ karácsonykor

Karácsonytól január elsejéig az RTL Magyarország öt népszerű saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető lesz az RTL Most+ platformon, valamint a tévés premier előtt látható lesz az egyik új sorozat néhány epizódja is.

Az RTL Magyarország öt saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető lesz az RTL Most+ platformon december 24. és január 1. között.

Az RTL Most+ ünnepi időszakra időzített kezdeményezésének köszönhetően akár egyhuzamban megtekinthető a A mi kis falunk összes eddig bemutatott epizódja, valamint a Nagy Ervin nevével fémjelzett A Tanár két évada. A kínálat része az RTL Magyarország első saját gyártású heti sorozata, ami három évad során szórakoztatta a nézőket, a Válótársak című dramedy, ahogy az idén bemutatott, három csetlő-botló rendőrről szóló Jófiúk is. A komolyabb műfaj kedvelőit Ujj Mészáros Károly nyolc epizódos Alvilág című szériája várja az RTL Most+ platformon.

A kínálat december 27-én kiegészül a Bátrak földje című, a televízióban csak 2020. január elsején látható új romantikus széria első három epizódjával is.

További médiahírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások