RTL Most +

Sorozatrajongóknak kedvez az RTL Most+ karácsonykor

Karácsonytól január elsejéig az RTL Magyarország öt népszerű saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető lesz az RTL Most+ platformon, valamint a tévés premier előtt látható lesz az egyik új sorozat néhány epizódja is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország öt saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető lesz az RTL Most+ platformon december 24. és január 1. között.

Az RTL Most+ ünnepi időszakra időzített kezdeményezésének köszönhetően akár egyhuzamban megtekinthető a A mi kis falunk összes eddig bemutatott epizódja, valamint a Nagy Ervin nevével fémjelzett A Tanár két évada. A kínálat része az RTL Magyarország első saját gyártású heti sorozata, ami három évad során szórakoztatta a nézőket, a Válótársak című dramedy, ahogy az idén bemutatott, három csetlő-botló rendőrről szóló Jófiúk is. A komolyabb műfaj kedvelőit Ujj Mészáros Károly nyolc epizódos Alvilág című szériája várja az RTL Most+ platformon.

A kínálat december 27-én kiegészül a Bátrak földje című, a televízióban csak 2020. január elsején látható új romantikus széria első három epizódjával is.

További médiahírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!