RTL Most +

Sorozatrajongóknak kedvez az RTL Most+ karácsonykor

Karácsonytól január elsejéig az RTL Magyarország öt népszerű saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető lesz az RTL Most+ platformon, valamint a tévés premier előtt látható lesz az egyik új sorozat néhány epizódja is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország öt saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető lesz az RTL Most+ platformon december 24. és január 1. között.

Az RTL Most+ ünnepi időszakra időzített kezdeményezésének köszönhetően akár egyhuzamban megtekinthető a A mi kis falunk összes eddig bemutatott epizódja, valamint a Nagy Ervin nevével fémjelzett A Tanár két évada. A kínálat része az RTL Magyarország első saját gyártású heti sorozata, ami három évad során szórakoztatta a nézőket, a Válótársak című dramedy, ahogy az idén bemutatott, három csetlő-botló rendőrről szóló Jófiúk is. A komolyabb műfaj kedvelőit Ujj Mészáros Károly nyolc epizódos Alvilág című szériája várja az RTL Most+ platformon.

A kínálat december 27-én kiegészül a Bátrak földje című, a televízióban csak 2020. január elsején látható új romantikus széria első három epizódjával is.

További médiahírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.