Az RTL Klub Jófiúk című sorozatának egyik jelenete

Visszatér a Jófiúk az RTL Klub képernyőjére

És más változás is lesz a műsorrendben azon túl, hogy ettől a héttől a hétvégén újra képernyőn lesz az RTL Klub saját gyártású rendőrös sorozata.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az október 27-i, 9. epizód után szünetre vonul a Jófiúk, az RTL Klub idén ősszel indult új, saját gyártású rendőrségi tévésorozata. Ennek akkor az volt az oka, hogy az elmúlt hetekben mindkét hétvégi napon képernyőn volt az X-Faktor: A tábor, majd A mentorok háza című adások nemcsak szombaton, hanem vasárnap este, a rendőrös sorozat sávjában is látható volt.

A Jófiúk sorozat rajongói számára jó hír, hogy az RTL Klub az X-Faktor aktuális epizódja után elkezdte beharangozni, hogy a rövid szünet után a mostani (46. héten) újra képernyőn lesz a rendőrös sorozata, méghozzá november 17-én, 18:55-től lesz képernyőn, immáron a 10. epizóddal.

Ez persze azt is jelenti, hogy ettől a héttől az X-Faktor újra csak szombaton, 20 órakor lesz képernyőn.

Mint arról a Media1 korábban már beszámolt, ettől a héttől kezdve egyébként az RTL Klub hétköznapi műsorrendje is változik, ami érinti a Barátok közt és a Drága örökösök rajongóit is. Utóbbi széria kedvelői számára rossz hír, hogy egy darabig most nekik kell mellőzniük a sorozatukat, és csak 2020-ban érkezik belőle az újabb, immáron 3. évad, a Barátok közt rajongói viszont örülhetnek, hiszen a késő esti adás némiképp hamarabb indul, mint eddig. Mától indul a Konyhafőnök VIP is.

Most hétfőtől egyébként nagy változások lesznek a TV2-n is, hiszen indul az új napi sorozat, a Mintaapák, illetve Majka saját fejlesztésű gameshowja, a Nyomd a gombot, tesó!, továbbá elstartol Ördög Nóra és Stohl András közös lakásfelújítós doku-realityje, az Újratervezés is.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!