Bátrak Földje

Bejelentette az RTL Klub a Bátrak földje pontos kezdési időpontját

Az RTL Klub új saját gyártású kosztümös sorozatával indíthatják az új év első napját azok, akik január elsején a tévé elé ülnek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Klub hétfőn reggel bejelentette, hogy új sorozata, a Bátrak földje már az új év első napján,

egészen pontosan 2020. január 1-jén 18:50-kor, majd január 2-től minden hétköznap 21 órakor lesz látható az RTL Klub képernyőjén.

Kiderül az is, hogy december 27-31. között az új sorozat első epizódjai már láthatók lesznek az RTL Most+ platform felhasználói számára. Vagyis az RTL Most+ felhasználók már néhány nappal a hagyományos tévés premier előtt belenézhetnek az új szériába.

A Bátrak földje az első hazai gyártású napi kosztümös telenovella a magyar televíziózás történetében. Kalamár Tamás, a Barátok közt és a Szeress most! volt producere, az Oltári csajok showrunnere és Ondruss Ilona producer által jegyzett sorozat központi témája a szerelemért és boldogságért folyó harc.

Az új napi telenovella egy szerelmi „négyszögről” szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak Földje szereplői a hazugságok, az intrikák ellenére, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

Bátrak Földje
Bátrak Földje

A főbb szerepekben egy új színészgeneráció tagjain túl, mint A Tanár című sorozatból már ismert Szász Júlia, régi kedvenceket is viszontláthatnak a nézők mint Tóth Ildikó, Fodor Annamária, Csőre Gábor, Jaskó Bálint.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, látványos jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra – írja az RTL Klub közleménye.

A Bátrak földje című sorozatról korábbi írásaink és az előzetes ide kattintva érhetők el.

További tévés hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.