fbpx
Bátrak Földje

Bejelentette az RTL Klub a Bátrak földje pontos kezdési időpontját

Az RTL Klub új saját gyártású kosztümös sorozatával indíthatják az új év első napját azok, akik január elsején a tévé elé ülnek.

Az RTL Klub hétfőn reggel bejelentette, hogy új sorozata, a Bátrak földje már az új év első napján,

egészen pontosan 2020. január 1-jén 18:50-kor, majd január 2-től minden hétköznap 21 órakor lesz látható az RTL Klub képernyőjén.

Kiderül az is, hogy december 27-31. között az új sorozat első epizódjai már láthatók lesznek az RTL Most+ platform felhasználói számára. Vagyis az RTL Most+ felhasználók már néhány nappal a hagyományos tévés premier előtt belenézhetnek az új szériába.

A Bátrak földje az első hazai gyártású napi kosztümös telenovella a magyar televíziózás történetében. Kalamár Tamás, a Barátok közt és a Szeress most! volt producere, az Oltári csajok showrunnere és Ondruss Ilona producer által jegyzett sorozat központi témája a szerelemért és boldogságért folyó harc.

Az új napi telenovella egy szerelmi „négyszögről” szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak Földje szereplői a hazugságok, az intrikák ellenére, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

Bátrak Földje
Bátrak Földje

A főbb szerepekben egy új színészgeneráció tagjain túl, mint A Tanár című sorozatból már ismert Szász Júlia, régi kedvenceket is viszontláthatnak a nézők mint Tóth Ildikó, Fodor Annamária, Csőre Gábor, Jaskó Bálint.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, látványos jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra – írja az RTL Klub közleménye.

A Bátrak földje című sorozatról korábbi írásaink és az előzetes ide kattintva érhetők el.

További tévés hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások